Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Corturi evenimente

Corturi evenimente

  • protecție împotriva ploii, vântului și soarelui 
  • posibilitatea decorării conform specificului evenimentului cu leduri sau ghirlande de flori
  • posibilitatea alegerii diferitelor mărimi: de la 2x2m până la 6x3m, corturile pot fi conectate între ele
  • acoperiș ideal pentru invitați sau orchestră deopotrivă

Planificați un eveniment în aer liber? Fie că organizați eveniment de familie, de firmă, sau de altă natură, soluția ideală este  cortul pentru evenimente. Aveți la dispoziție o varietate largă de dimensiuni și culori. Dumneavoastră trebuie doar să faceți alegerea cea mai potrivită, și noi în următoarea zi lucrătoare vă expediem. Cumpărarea unui pavilion pentru evenimente deseori este o soluție mai rentabilă decât închirierea cortului: între două evenimente puteți să-l folosiți în diverse moduri, respectiv ca pavilion de grădină pentru grătar sau petrecere, foișor mobil, stand pentru vânzări, garaj, etc. 


Structura
Modelul standard de bază este din oțel vopsit prin pulverizare. Dacă doriți un cort într-adevăr estetic, alegeți varianta din aluminiu, care este și foarte ușoară, iar dacă doriți un cort profesional, vă oferim cortul cu structură tip acordeon confecționat din aluminiu hexagonal în două variante.  Prelata de acoperiș inclusă în pachetul de bază este bineînteles impermeabilă. Prelatele laterale se fixează de structură și de acoperiș cu scai. 

Montarea, demontarea și ancorarea
Datorită sistemului pliabil, cortul evenimente se montează ușor, de către 1-2 persoane, fără unelte, în doar câteva minute. Recomandăm să ancorați cortul cu țăruși și paracord de ancorare sau cu greutăți de apă- în funcție de natura suprafeței pe care doriți să montați cortul.

Depozitare
Pavilionul evenimente pliat nu ocupă mult spațiu și poate fi depozitat practic oriunde. Transportul se poate realiza și cu mașina personală.

Corturi evenimente - photo