Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Corturi expoziționale pentru târgul INDAGRA

Nu peste mult timp INDAGRA își va deschide porțile, și dacă nu veți merge doar ca vizitator, ci și ca expozant, este timpul să începeți finalizarea prezentărilor produselor sau serviciilor Dvs.

INDAGRA

Cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA , organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, atât în interior cât și pe platformele exterioare.

Motive de a participa la INDAGRA 2019:

  • Modernitatea, flexibilitatea și conceptul unic al noilor spații vor crea cadrul necesar unei mai bune relaționări între firmele expozante, asociațiile de profil și mass-media;
  • Aproximativ 11.000 mp – spațiu de expunere la interior;
  • Perioada de desfasurare alaturi de Indagra Food & Carnexpo, Expo Drink si Pack Show
  • Ofertele dumneavoastră vor fi promovate prin site-ul manifestării și newslettere transmise către o baza de date de aproximativ 6.500 de potențiali clienți din România și străinătate;
  • Campanie de promovare online, în presă scrisă, indoor, outdoor, spoturi TV și radio;
  • Posibilitatea de a organiza propriul eveniment în parteneriat cu Romexpo;
  • Se vor organiza conferințe, simpozioane și workshop-uri pentru specialiști;

Multitudinea de evenimente din cadrul INDAGRA va atrage cu siguranță expozanții. Cu cât vin mai mulți vizitatori, cu atât sunt mai mari șansele de a vă prezenta produsele sau serviciile la un număr suficient de potențiali clienți sau parteneri de afaceri.

O prezentare de calitate poate fi subliniată cu multe detalii, dar vă recomandăm unul dintre cele mai marcante - cortul expozițional. Este foarte important să fiți vizibil. Cei care expun sau vând de mai mult timp știu că poți aștepta mai mult de la un cort decât să-și determine pur și simplu locul de expoziție.

Un cort expozițional de calitate trebuie să fie suficient de mare, ușor de manevrat, ușor de depozitat și solid. Acești parametri nu sunt într-un număr mic, dar corturile noastre pliabile le îndeplinesc pe toate și chiar mai mult.

Puteți alege dacă doriți corturi din aluminiu sau oțel, puteți alege din mai multe dimensiuni (de la 2x2m la 3x6m) și din mai multe culori. Desigur, aveți posibilitatea de a achiziționa accesorii și piese de schimb suplimentare - pereți laterali, curele, greutăți etc. - .

Výstavný stan Agrokomplex

 

Avantajul corturilor noastre este în special metoda de demontare rapidă și ușoară. Construcția stabilă a cortului este proiectată pentru a fi construită de laici în trei minute, fără instrucțiuni și poate rezista la vânturi de până la 30 km / h. Nu este nevoie de unelte pentru asamblarea acesteia, pur și simplu deschideți cardrul și obțineți o suprafață acoperită de 9-18 metri pătrați.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu publicitatea Dvs. Dacă utilizați un cort pentru expoziții, profitați de oferta noastră de imprimare a cortului. Trimiteți-ne doar desenele grafice cu ceea ce doriți să imprimați pe cort și noi vom face restul. Prin imprimare, cortul este mai vizibil, iar clienții Dvs. vă vor găsi și își vor aminti mai ușor de Dvs.

Vă dorim mult noroc la expoziția INDAGRA și credem că veți reveni de la expoziție cu ajutorul corturilor noastre satisfăcuți și mai fericiți.