Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Întrebări frecvente

Când se livrează produsele comandate?

Pentru comenzile primite înainte de ora 12.00, livrarea se face de regulă în termen de 2 zile lucrătoare. Încercăm să expediem produsele în ziua primirii comenzilor.

Există reduceri de preț individuale/de cantitate?

Desigur, reducerile de loialitate și de cantitate sunt posibile. Nu ezitați să ne contactați prin telefon: +40 741 456 746; sau prin e-mail: info@expodom.ro. Vom fi bucuroși să creăm o ofertă individuală pentru dvs.

Care este perioada de garanție?

Perioada de garanție pentru noile produse este de 24 de luni de la momentul primirii bunurilor către cumpărător. Perioada de garanție pentru bunurile folosite este de 12 luni. Perioada de garanție pentru servicii (reparații sau modificări) este de 3 luni. Perioada de garanție pentru produsele realizate la comandă este de 3 de luni. În cazul produselor unde termenul de utilizare este specificat pe ambalaj sau în instrucțiunile atașate, perioada de garanție nu expiră înainte de acest termen. Reclamațiile cu privire la produsele care au termen scurt de valabilitate, trebuie să fie revendicate de cumpărător cel târziu în ziua următoare achiziției. Perioada de garanție pentru un cumpărător, care nu este și consumator este de 12 de luni.

Vânzătorul acordă o garanție extinsă cu 36 de luni pentru structurile pliabile EXPODOM consumatorilor care cumpără un produs nou începând cu 20 februarie 2020, și până la o notificare ulterioară. Garanția extinsă începe în ziua imediat următoare încheierii perioadei legale de garanție de 24 de luni. Garanția extinsă poate fi acordată numai consumatorului (adică nu altor utilizatori finali). Vânzătorul oferă o garanție extinsă în acord cu perioada legală de garanție.

Unde pot testa și prelua personal mărfurile?

În România încă nu avem depozit. Marfurile pot fi văzute, testate și preluate personal în depozitul nostru din Slovacia, în orașul Liptovský Mikuláš, la adresa ul. kpt Nálepku 12. Vă recomandăm să ne contactați înainte de vizită pe numărul de telefon +40 741 456 746 pentru a face o programare .

Este impermeabilă prelata de acoperiș?

Prelata de acoperiș este, desigur, impermeabilă. În interior este cauciucată, iar în exterior este textil.

Încape cortul într-o mașină personală?

Lungimea totală a cortului pliat este de 1,5 metri, încape deci în portbagajul unei mașini personale. Scaunele din spate însă trebuiesc pliate înainte.

Poate o singură persoană să monteze cortul?

Corturile de dimensiuni mai mici (2x2, 2x3, 3x3) pot fi montate și de către o singură persoană. Ridicarea cortului va dura mai mult timp. Cu toate acestea, recomandăm, ca cortul să fie ridicat de către 2 persoane. Structura va fi astfel mai puțin expusă suprasolicitării și durata de utilizare mai puțin afectată.

Există metodă de ancorare universală, atât pentru beton cât și pentru iarbă?

Greutățile cu apă sunt universale, pot fi folosite pentru a ancora cortul pe toate suprafețele. Indiferent dacă este beton, pavaj, iarbă sau nisip.

Pot cumpăra o prelată de acoperiș diferită de prelata laterală?

Culoarea cortului poate fi combinată în funcție de cerințele dvs. Nu există nicio îngrădire să cumpărați cortul într-o singură culoare. Acoperișul, și chiar fiecare prelată laterală, poate avea o culoare diferită.

Am nevoie de un picior de schimb, dar cortul nu este cumpărat de aici.

În 90% dintre cazuri, componentele structurii pot fi schimbate, dar trebuie să cunoaștem dimensiunea profilului și înălțimea piciorului. Cel mai bine este să ne trimiteți o fotografie prin e-mail. În cel mai rău caz, dacă piesa de schimb nu vi se potrivește, ne-o returnați în termen de 14 zile.

Am primit mărfuri deteriorate, cum să procedez?

Contactați-ne cât mai curând posibil prin telefon/e-mail, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător pentru dvs. Astfel de situații se ivesc foarte rar, și se rezolvă rapid. De regulă, în termen de două zile vă trimitem mărfurile schimbate.

Care este cea mai mare înălțime internă a cortului?

Înălțimea cortului poate fi reglată la valorile: 1,75 m, 1,85 m, 1,95 m, 2,05 m. Dacă aveți nevoie de o înălțime mai mare, recomandăm corturile cu structură hexagonală.

Care este cea mai mare înălțime internă a cortului cu profil hexagonal?

Domeniul de reglare a înălțimii cortului este între 1,9 m și 2,2 m.

Care este greutatea prelatei de acoperiș 800D?

Greutatea prelatei de acoperiș este de 339g/m2.

Se livrează produsele comandate și sâmbătă?

Nu, livrările se fac în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

Trebuie îndepărtat acoperișul cortului după fiecare utilizare?

Nu este necesar, acoperișul poate să rămână pe structură, nu trebuie să fie îndepărtat. În cazul depozitării pentru o perioadă mai lungă, se recomandă să se usuce bine acoperișul pentru a preveni deteriorarea și distrugerea.

Piesele de schimb vor fi disponibile?

Da, avem întotdeauna piese de schimb pe stoc pentru clienții noștri. Chiar și pentru produsele pe care nu le mai vindem.

Poate fi imprimat cortul cu reclamă?

Desigur, putem imprima corturile cu mai multe tehnici. Depinde de cerințele clientului. Colaborăm cu mai multe tipografii partenere, astfel putem imprima cortul nu doar cu simplu text și logo, ci și cu format mare și color. Toate tehnicile de imprimare au cod de culori.

Cum îmi va fi livrat cortul?

Cortul vine într-un singur pachet. Structura cortului este ambalată într-o cutie, acoperișul și foile laterale sunt ambalate cu ea. Prelata de acoperiș trebuie montată conform instrucțiunilor. Prelatele laterale se fixează simplu cu velcro la acoperișul cortului. La despachetarea cortului, nu folosiți obiecte ascuțite pentru a evita deteriorarea prelatei de cort.

De ce sunt mai scumpe corturile hexagonale?

Corturile hexagonale fac parte din corturile profesionale. Aceste corturi au durabilitate ridicată. Structurile sunt realizate din profil de aluminiu cu pereți groși, cu secțiune hexagonală. Acoperișul și prelatele laterale sunt confecționate dintr-un material impermeabil de înaltă calitate, cu o greutate mai mare. Cortul este vândut ca un set cu accesorii.

Pot înlocui o structură din aluminiu cu o structură din oțel? Se vor potrivi acoperișul și prelatele laterale?

Dacă ați avut un cort clasic din aluminiu, cu dimensiunea piciorului de 30x30mm, structura din oțel se va potrivi. Dacă cortul din aluminiu este cu structură hexagonală, respectiv secțiunea picioareor este de formă hexagonală, atunci structura din oțel nu se va potrivi.

Suntem o instituție publică și trebuie să plătim factura după primirea mărfii. Este posibilă?

Pe baza unei comenzi ferme, putem trimite produsele către instituții publice și companii fără plata în avans. Factura este scadentă în termen de 14 zile. Tratăm fiecare solicitare de acest gen individual.

Se poate imprima pe geanta pentru pavilion?

Din păcate, momentan nu putem imprima pe geantă, deoarece are fermoarul și cusăturile aplicate.

Sunt culorile corturilor și ale imprimării rezistente la radiațiile UV?

Culorile corturilor și ale imprimeurilor sunt rezistente.

Ce grosime poate avea stratul de zăpadă pe acoperișul cortului?

Cortul pliabil nu este astfel proiectat încât să poată susține greutăți mari pe acoperiș, de aceea, zăpada depusă pe acoperiș trebuie îndepărtat în mod regulat.

Am nevoie de instrumente pentru construirea cortului?

Nu. Corturile pliabile au sistem tip acordeon, astfel încât nu este nevoie de instrumente pentru construirea cortului.

Care structură este mai rezistentă la vânt: structura din aluminiu, sau structura din oțel? Poate fi definită rezistența la vânt în km/h?

Rezistența la vânt depinde în mare măsură de modul de ancorare al cortului. Rezistența la vânt, atât a structurii din oțel, cât și a celei din aluminiu, este până la la 30 km/h, peste această valoare, meteorologii emit avertizare. În cazul structurilor hexagonele, rezistența la vânt este de până la 70 km/h.

Ce dimensiuni are geanta pentru pavilion de grădină?

Oferim genți în mai multe dimensiuni. Gentile au fost proiectate pentru corturile noastre. Dacă aveți nevoie de geantă pentru un cort, pe care nu l-ați cumpărat de la noi, trimiteți-ne prin e-mail dimensiunea cortului pliat pentru care doriți geanta. Acest lucru ne va ajuta, să găsim soluția cea ma potrivită pentru dumenavoastră.

Am un schelet de la un alt producător, mi se va potrivi acoperișul?

Vă recomandăm ca, înainte de a cumpăra acoperișul, să măsurați vechiul acoperiș. Ar trebui să se potrivească 99%, dar există unele corturi atipice, la care poate exista o problemă. Nu numai în ceea ce privește perimetrul cortului, dar și dimensiunea barei de extensie. Aceasta poate extinde acoperișul mult prea mult și astfel să-l deterioreze. 

Pot să pun plasă anti-țânțari pe fiecare latură al cortului?

Plasa anti-țânțari este disponibilă în dimensiunile 3m, 4.5m și 6m. Puteți să le utilizați pe toate laturile de aceste dimensiuni, precum și să le combinați cu pereți laterali în funcție de dorințele dumneavoastră. Poate fi montată pe oricare latură de această dimensiune a unui cort.

Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs.? Scrieți-ne