Despre noi

Vindem pavilioane pliabile începând cu 2014, înainte de această dată am acumulat experiența necesară fabricării și comercializării corturilor pentru petreceri prin folosirea și închirierea acestora în calitate de organizator de evenimente. În decursul anilor precedenți am urmărit creșterea continuă a calității produselor noastre, am extins treptat gama de produse, astfel încât astăzi să vă putem oferi inclusiv corturi profesionale de înaltă calitate. În colaborare cu tipografiile partenere, vă putem oferi corturile gata personalizate.

Asigurăm piese de schimb pentru repararea corturilor cu sistem de deschidere-închidere tip acordeon în caz de deteriorare la costuri reduse și în doar 2-3 zile lucrătoare, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ al produselor noastre.

”Just în time” - este principiul nostru, expediem produsele din depozitele noastre cel târziu în ziua lucrătoare următoare primirii comenzii, iar prin intermediul firmelor de curierat, coletul ajunge la destinație în cel mult 2-3 zile lucrătoare oriunde în România.