Despre noi

Suntem societatea Mutton s.r.o., sediul societății noastre este în Slovacia, orașul Liptovský Mikuláš, strada kpt. Nálepku numărul 12, cod poștal 031 01.

Numărul de înregistrare în Reg. Comerțului (IČO) este 36656020, codul fiscal (IČ DPH) SK2022225326.

Vindem pavilioane pliabile începând cu 2014, înainte de aceasta, am acumulat experiența necesară fabricării și comercializării corturilor pentru petreceri prin folosirea și închirierea acestora în calitate de organizator de evenimente. Suntem importatori direcți, în decursul anilor precedenți am urmărit îmbunătățirea permanentă a calității produselor noastre, astfel încât astăzi să vă putem oferi inclusiv corturi profesionale de înaltă calitate. În colaborare cu tipografiile partenere, la cerere imprimăm pavilioanele conform cerințelor dumneavoastră.

Asigurăm piese de schimb pentru repararea corturilor cu sistem de deschidere-închidere tip acordeon la costuri reduse și în doar 2-3 zile lucrătoare.

”Just în time” fiind principiul nostru, expediem produsele din depozitele noastre din Slovacia în termen de o zi lucrătoare de la primirii comenzii, iar prin intermediul firmelor de curierat coletul ajunge la destinație în cel mult 2-3 zile lucrătoare în orice localitate din România.

Dacă aveți întrebări referitoare la produse, termene de livrare, modalități de plată, Vă așteptăm să ne contactați oricând prin telefon +40 741 456 746, sau prin email info@expodom.ro