Posibilități de plată

Vă oferim mai multe posibilități de a plăti pentru produsele comandate, deoarece dorim să satisfacem nevoile și cerințele fiecărui client de-al nostru. Pe lângă plata ramburs la primirea coletului și plata prin virament bancar, aveți la dispoziție și posibilitatea plății online cu cardul. În cele ce urmează, găsiți prezentarea diferitelor metode de plată prin care puteți achita produsele comandate. 

Plata online cu cardul bancar

Este cea mai rapidă metodă de plată. Puteți folosi următoarele carduri bancare: Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron. Produsele plătite online expediem în termen de o zi lucrătoare de la primirea comenzii.

Plata ramburs la primirea produselor

Este cea mai frecventă metodă de plată. Comanda dumneavoastră este expediată prin curier la adresa specificată și veți achita mărfurile curierului odată cu primirea produselor.

Transfer bancar 

Vă trimitem factura prin email și  achitați produsele comandate prin transfer bancar pe baza facturii. După achitarea facturii expediem produsele comandate. Dacă ne trimiteți confirmarea plății, expediem produsele pe baza acestei confirmări.