Informații despre transport

Ne străduim să expediem marfa încă in ziua de realiyare a comenzii  întotdeauna până la ora 14:00. Cel târziu ziua următoare lucrătoare.

Transportul prin curier

Cu o zi înainte veți fi informat prin mail despre expediere și în ziua expedierii dimineața vă va contacata prin sms curierul. Marfa comadată de către d-voastră va fi împachetată în cutie.

Prețul transportului este stabilit prin taxele firmelor de curierat și este specificat la confirmarea comenzii  diferit după tipul produselor înclusiv TVA.

Ce să verificați cu atenție la preluarea coletului de la curier și cum să procedați dacă coletul este deteriorat?

Clientul este întotdeauna obligat să controleze  vizual coletul înaine de a semna documentul de preluare ( documentul de transport). Reclamațiile ulterioare firma de curierat  contractuală cu noi nu mai acceptă. În cazul, că după verificare vizuală nu observați deteriorarea ambalajului, semnați dovada de preluare. Aici prin semnătura d-voastră recunoașteți preluarea coletului în starea perfectă nedeteriorată.   După semnarea acestui protocol de preluare aveți posibilitatea de a controla și conținutul coletului în prezența curierului.  

Dacă ați aflat că ambalajul este defect, notați această stare  în protocolul de preluare. După semnarea acestui protocol de preluare aveți posibilitatea de a controla și conținutul coletului în prezența curierului.  Dacă coletul este defect, această stare o notați în formularul de preluare și respingeți coletul.