Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cum va fi vremea

Cum va fi vremea mâine și ce previziuni vom folosi?

Odată cu creșterea numărului de zile însorite, se deschid expozițiile, piețele, târgurile și evenimentele în aer liber. Evenimentele în aer liber au o atmosferă unică, de neegalat, dar, de asemenea, poartă riscul vremi rele. Prin urmare, pentru orice eveniment pe care îl pregătiți, fie ca oaspete, fie ca vânzător, trebuie să cunoașteți condițiile meteorologice cel puțin la momentul evenimentului.

Probabil că oricine a folosit vreodată un cort pliabil știe că vântul este un dușman mult mai mare decât ploaia. Într-un vânt puternic, o să vă luptați cu propriul cort pentru al împiedica să îl ia vântul. Dacă doriți să evitați problemele cu vântul, vă recomandăm un cort hexagon pliabil care are o rezistență la vânt mai mare decât celelalte corturi. Și noi le folosim, așa că știm că sunt rezistenți la vânturi puternice.

Cea mai bună modalitate de a afla dacă dvs. sau bunurile dvs. sunt în siguranță este prognoza meteo online. Deși toată lumea are un smartphone cu aplicații meteorologice, în majoritatea cazurilor oferă doar informații de bază. Pe baza experienței noastre, știm că este mai bine să monitorizăm prognozele meteo mai detaliate de la profesioniști. De exemplu, puterea vântului și direcția vântului așteptat. Prin urmare, dorim să recomandăm serviciile pe care le folosim în următoarele rânduri. Nici o previziune meteo nu vă poate oferi o garanție de 100%, dar aceste aplicații sunt surse de încredere pe termen lung.

Prognoze meteo din România

Yr.no

Un server norvegian popular care se bucură de un mare interes în Slovacia. Mulți jură că sunt mai exacți decât SHMÚ. Nu vom argumenta că nu este cazul. Îl folosim ca o complementare lângă SHMÚ. Sunt exacte pentru prognozele meteorologice orare. Cu toate acestea, nu am înregistrat schimbări meteorologice semnificative între yr.no și SHMU. Nu vă așteptați să raportați vremea ploioasă și vremea de a doua zi. Cu toate acestea, credem că acest server are un marketing bun mai presus de toate. Serviciile nu sunt mult mai bune decât site-ul slovac.

Windy

Windy.com este unic. Acesta este un startup ceh creat inițial pentru creatorul lui Ivo Lukačovič, pilot pasionat al kiteboardului. Cu timpul, cu toate acestea, Windy sa dezvoltat într-o platformă completă a informațiilor meteo, unde o hartă clară vă arată ce se întâmplă în locația care vă interesează. Windy asistă membrii serviciului de ambulanță în uragane și alte dezastre naturale și, deși sperăm că nu veți avea nevoie de aceste informații, dacă doriți rapoarte meteorologice detaliate, și o vizualizare frumoasă peste medie, Windy este o alegere bună.

Accuweather

Unul dintre legendarele prognoze meteo online, despre care probabil ne amintim de la primele smartphone-uri. Informațiile despre serviciul Accuweather sunt utilizate de mai multe aplicații de prognoză meteo pe smartphone-uri, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prezicerile distorsionate atunci când utilizați serviciul. Ni se pare că Accuweather este încă mai puțin precis în prognoza ploilor decât serviciile de mai sus. Predicția vitezei vântului este relativ sigure. Dacă sunteți un utilizator mai conservator, serviciul Accuweather este potrivit pentru dvs.

Cele mai frecvente prognoze meteorologice folosite în Ungaria

Au prognoze de 3 sau 10 zile, precum și mai multe hărți.
Previziunile de 3 zile, în general, nu prezintă diferențe mari între ele și sunt relativ precise.

SHMU

Institutul Hidrometeorologic Slovac este probabil cunoscut tuturor și căutarea predicțiilor duce mai întâi la site-ul lor. Cel mai adesea folosim modelul Aladin, o meteogramă de trei zile, în care puteți găsi un anumit loc în Slovacia. De asemenea, este posibil să se utilizeze o prognoză de 10 zile, dar din propria experiență știm că nu este precis. În ambele cazuri, primim o prognoză de temperatură de 2 ore sau 6 ore, dezvoltarea norilor, precipitații, presiunea aerului, viteza vântului / rafalele de vânt și direcția vântului la 10 metri deasupra solului, suficient pentru o utilizare normală.

ČHMÚ

Dacă frecvent vizitați expoziții cehe sau alte evenimente, puteți încerca datele de la Institutul Hidrometeorologic din Cehia. Ei lucrează în mod fiabil și obțin mai mult sau mai puțin aceleași date ca SHMU. Aceasta este cu siguranță o alegere bună pentru Republica Cehă, deși sa întâmplat deja că au prezis zile ploioase și că soarele strălucea frumos la eveniment. Cu toate acestea, acest lucru se poate întâmpla cu orice predicție. Ni se pare că ČHMU este foarte precis în prognozarea temperaturii.


Desigur, numărul de servicii și aplicații bazate pe vreme este mult mai mare, de exemplu, cineva preferă prognoza meteo de la Yahoo. Dacă combinați serviciile pe care le recomandăm, 95% nu vor fi surprize legate de prognoza meteo. Și dacă vreți să evitați surprizele, vă recomandăm corturile noastre hexa pliabile, care vă va proteja de ploaie, soare și vânturi puternice. Vă dorim multe zile plăcute și evenimente de succes în aer liber.