Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Dacă sunteți unul dintre pasionații de natură care își petrec tot timpul liber la aer curat, veți aprecia cu siguranță avantajele unei mese camping. Nu va mai trebui să mâncați de pe genunchi, indiferent dacă mergeți la pescuit, la camping, sau la un grătar cu prietenii. Masa pliabilă de camping cu mâner v-a fi de ajutor peste tot.

Masa de camping este potrivită nu numai pentru exterior. Se folosește și în interior. Multe companii de catering le folosesc la evenimente corporative sau la nunți. Mesele pliante sunt adesea plasate sub corturi de grădină.

Masa de camping are o construcție solidă și stabilă. Datorită structurii pliabile, o montați în câteva minute fără instrumente. Nici nu aveți nevoie de instrucțiuni pentru asta. Sistemul de susținere este într-adevăr foarte simplu. Placa superioară a mesei este fabricată din plastic durabil, ușor de întreținut. Mecanismul de blocare împiedică plierea neașteptată a mesei.

Mesele de camping sunt disponibile în două lungimi - 240 cm și 180 cm. Cu toate acestea, pot fi pliate în două, asfel o mulțime de alte lucruri se vor potrivi în mașina dvs.. Datorită mânerului confortabil al mesei pliate, o singură persoană poate face față unui astfel de transfer.

6 culori disponibile6 culori disponibile
Livrare rapidăLivrare rapidă
Ieftine  și profesionaleIeftine  și profesionale
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimare coloratăImprimare colorată