Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Masă camping

Dacă sunteți unul dintre pasionații de natură care își petrec tot timpul liber în aer curat, veți aprecia cu siguranță avantajele unei mese camping. Nu va mai trebui să mâncați de pe genunchi, indiferent dacă mergeți la pescuit, la camping, sau la un grătar cu prietenii. Masa pliabilă de camping cu mâner v-a fi de ajutor peste tot.

Masa de camping este potrivită nu numai pentru exterior. Se folosește și în interior. Multe companii de catering le folosesc la evenimente corporative sau la nunți. Mesele pliante sunt adesea plasate sub corturi de grădină.

Masa de camping are o construcție solidă și stabilă. Datorită structurii pliabile, o montați în câteva minute fără instrumente. Nici nu aveți nevoie de instrucțiuni pentru asta. Sistemul de susținere este într-adevăr foarte simplu. Placa superioară a mesei este fabricată din plastic durabil, ușor de întreținut. Mecanismul de blocare împiedică plierea nedorită a mesei.

Mesele de camping sunt disponibile în două lungimi: 240 cm și 180 cm. Având în vedere că pot fi pliate în două, rămâne loc suficient în mașina dvs. pentru o multitudine de alte lucruri. Datorită mânerului confortabil al mesei pliate, o singură persoană o poate manevra cu ușurință.