Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Masă din plastic

Masa din plastic este o soluție ideală pentru toți cei care au nevoie de o masă stabilă, dar nu vor să o aibă permanent așezată într-un singur loc. Dacă aveți de gând să organizați o sărbătoare, o petrecere sau aveți nevoie de o masă de calitate pentru standul dvs. de vânzări, o masă din plastic de la Expodom vă va rezolva problemele.

Este un produs de calitate, care oferă avantaje semnificative față de mesele convenționale din plastic sau mesele instabile de camping. În primul rând, calitatea execuției, stabilitatea, posibilitatea plierii și, nu în ultimul rând, dimensiunile confortabile.

Masa extensibilă din plastic va rezolva problemele dvs. legate de spațiu pentru oaspeți sau bunuri. Puteți alege între două dimensiuni. Masa de lungimea de 240 cm este mai potrivită pentru sărbători sau evenimente mai mari, lungimea de 180 cm este potrivită pentru standurile de vânzare. Dar aria de utilizare este foarte variată. Masa este ușor de pliat și se instalează în doar câteva secunde. Pentru a-l împacheta, îndoiți-i picioarele și pliați-l. În starea pliată, lungimea este înjumătățită. Îl puteți transporta cu ușurință chiar și într-o mașină mai mică, oriunde aveți nevoie.

Toate mesele din plastic au o structură pliabilă patentată. Partea de sus a mesei este confecționată din plastic întărit, rezistent, care nu se rupe și nu se degradează. Picioarele mesei sunt pliabile și sunt confecționate din metal solid, asigurând o stabilitate adecvată mesei. Nu trebuie să vă faceți griji că masa se va destabiliza sau răsturna.

Masa din plastic extensibilă este un  ajutor fidel pe tot parcursul anului, pe timpul verii vă va servi în vacanță, iarna vă va fi alături de sărbătorile de Crăciun. Profitați de toate avantajele sale.

Masă din plastic - photo