Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Masă pliabilă

Masa pliabilă este o soluție ideală în situațiile în care trebuie să creați un suport stabil pentru o perioadă scurtă de timp. Avantajul său este că îl puteți instala oriunde aveți nevoie de ea, iar după eveniment îl puteți plia și transfera cu ușurință în mașină sau în pivniță.

Mesele pliabile din plastic din oferta Expodom.ro vă vor rezolva problema cu spațiul. Acestea excelează prin design simplu, execuție de calitate, dimensiuni și preț. În comparație cu mesele obișnuite din plastic sau mesele clasice de camping, sunt mai robuste, mai stabile și cu arie largă de utilizare.

Puteți alege din două dimensiuni - cu placă de 240 cm sau de 180 cm lungime. Recomandăm dimensiunea mai mare pentru sărbători, cea mică este ideală pentru târguri, dar modul de utilizare este desigur la latitudinea dvs.. Deschiderea și instalarea mesei este o treabă de câteva secunde și poate fi făcută de către oricine.

Pentru utilizare imediată, trebuie doar să deschideți placa, să o blocați, să înclinați picioarele și masa este gata pentru a-și îndeplini funcția. Împachetarea este la fel de simplă. Când este pliată, masa are jumătate din dimensiunea mesei desfășurate și are un mâner practic pentru a ușura manevrarea. Prin urmare, nu este o problemă să o transportați cu mașina oriunde aveți nevoie.

Placa este fabricată din plastic puternic întărit, care poate rezista chiar și la o manevrare mai puțin blândă. Construcția este solidă, metalică și asigură stabilitate, masa nu se balansează. Mesele pliabile sunt ușor de depozitat și ușor de întreținut.

Masa pliabilă poate fi folosită pe tot parcursul anului. Datorită materialelor utilizate, va rezista fără probleme în orice vreme. Vara vă va servi la petrecerea din grădină iar iarna vă veți putea relaxa lângă bradul de Crăciun.

Masă pliabilă - photo