Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Nunta în grădină

Care mireasă nu își dorește o nuntă originală și romantică? Și care mire nu își dorește să împlinească logodnicei sale o astfel de nuntă, încât ziua cea mai importantă din viața ei să fie exact după gustul ei. Deci, dacă mireasa dorește o recepție de nuntă în aer liber, este timpul să căutați soluții.

Nunta în aer liber este acum o tendință care se află în vârful popularității în țara noastra, și din moment ce nu avem multe plaje, locul preferat unde își spun proaspeți căsătoriți cel mai important „Da“ sunt parcurile sau grădinile.

Nunta în grădină în condiții ideale nu are practic nici un dezavantaj, iar posibilitatea de a lega o căsătore în aer liber este ales de tot mai mulți oameni. Dacă decideți să vă căsătoriți sub bolta cerului albastru, permiteține câteva remarci care vă pot ajuta.

Aveți întotdeauna o alternativă

Vara o nuntă pe vreme plăcută este ideală dar însă nu poate fi realizată întotdeauna. Nu putem poruncii vântului, ploii, din păcate, și nu funcționează, precum ghidurile de construcții ale socialismului. Ghidurile de nuntă nu conțin această formulă. Și astfel ca să puteți fi siguri, întotdeauna luați în considerare și faptul că poate să plouă. Dar dacă doriți să aveți nunta în aer liber cu orice preț, vă vor ajuta corturi de nuntă. De exemplu cortul tip foarfecă din oțel va rezista și vremii nefavorabile și vă permite să vă distrați la fel precum într-un local. Cu toate acestea, în cazul în care vremea este cu adevărat împotriva voastră și nu aveți șansa să rămâneți uscați, fiți pregătiți și pentru posibilitatea de a vă schimba.

Utilizați tot ce puteți pentru a decora

Utilizați tot ce puteți pentru a decora/taxons/pavilion-de-petrecere/constructia-din-otel

Cel mai bun lucru la o nuntă în grădină este faptul că nu există limită în privința imaginației. Ceea ce ar părea inadecvat într-un spațiu mic în interior, se va evidenția cu siguranță pe covorul frumos de iarbă verde. Cu siguranță nu vă lăsați limitat de nimic. Decorați-vă grădina cu decorațiuni retro, de exemplu o bicicletă veche poate fii frumoasă. Sau puteți să vă faceți nunta în stilul de acasă sau invitați familia și prietenii să vă aducă ceva decorațiuni și bucurați-vă de o nuntă pe care nimeni nu o va mai repeta

Gândiți-vă la locurile unde vă puteți ascunde

Pavilion de nuntă

Nu numai ploaia poate fi o piedică în ziua nunții. Chiar și soarele arzător poate fi o problemă, în special când se combină cu un aperitiv. Dacă nu aveți suficienți copaci în grădină, oferiți oaspețiilor dar și mâncărurilor de nuntă puțină răcorire în umbra corturilor de nuntă. Sunt simple, le amplasați înainte să aduceți scaunele și oferă o zonă plăcută de relaxare pentru oricine. Puteți crea din ele un orășel de nuntă sau să faceți o recepție de nuntă plăcută. Și după nuntă o să vă fie de folos, deoarece ar fi păcat ca nuntașii să nu vină din când în când la o petrecere.

Profitați de spațiul în aer liber pentru fotografii de nuntă perfecte

De ce să umblați după fotografiile de nuntă undeva departe, cănd puteți face poze chiar în grădina dvs? Combinați creativitatea cu decorațiile pe care le-am menționat mai sus și din fotografii de nuntă frumoase, dar întotdeauna cu puţin kitsch, pot deveni amintiri pline de idei originale și de distracție. La urma urmei, de ce ar trebui ca mireasa să aibă un zâmbet puțin forțat în fotografii? Fotografiile dintr-o grădină frumos decorată vor decora orice album de nuntă.

Nu o luați prea în serios

Nu o luați prea în serios

Nunta în aer liber reprezintă o tentație să se desfășoară într-o atmosferă neformală. În acest caz nu putem vorbi despre ceremonii artificiale, spații întunecate sau parchet înghesuit. Deci profitați de toate acestea. Încălcați toate tradițiile învechite și faceți-vă o nuntă elegantă unde nu va fi nici o urmă de nenaturalețe. Permiteți oaspeților să se simtă bine pentru a se putea relaxa și ca răsplată o să creze o atmosferă perfectă de dragoste și bunăstare. Nu construiți pereţii acolo unde nu este nevoie.