Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion cu pliere rapidă pentru depozitare

Pavilioane cu pliere rapidă pentru depozitare

  • mobilitate, depozitare ușoară
  • gamă largă de utilizări
  • diferite dimensiuni și culori
  • posibilitatea de îmbinare pentru a avea dimensiuni mai mari
  • piese de schimb pe stoc

Pavilioanele cu pliere rapida pentru depozitare sunt un ajutor excelent atunci când aveți nevoie de a depozita ceva chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, sau a delimita un spațiu protejat. Fără să aveți nevoie de unelte, puteți construi un pavilion pliabil oriunde și în doar câteva minute.  Alegeți din multitudinea de dimensiuni  oferite și problema dumneavoastră de depozitare poate fi rezolvată în doar câteva zile. Când aveți nevoie din nou de terenul ocupat de pavilion, trebuie doar să pliați cortul și aveți din nou întregul spațiu la dispoziție.


Structura

Alegeți dintre cele două materiale din care sunt realizate structurile -aluminiu și oțel, ambele sunt puternice și stabile și rezistă la peripețiile vremii. Structurile le găsiți la noi în patru variante: din oțel, din aluminiu, respectiv din două tipuri de aluminiu hexagonal profesional.  Prelata acoperișului la toate pavilioanele pliabile este impermeabilă iar prelatele laterale se fixează ușor cu scai de acoperișul pavilionului.

Montare, demontare și ancorare

Structura tip foarfecă a pavilionului cu pliere rapida pentru depozitare poate fi montat chiar și de către o singură persoană în doar câteva minute. Pliat nu ocupă mult  spațiu, îl puteți tarnsporta cu mașină personală. Ancorarea cu țăruși sau cu greutăți cu apă va asigura că nu trebuie să alergați după cort nici în cazul unui vânt mai puternic.

Depozitare

Vă recomandăm să uscați prelata acoperișului înainte de depozitare pentru a preveni formarea mucegaiului. Pavilionul cu pliere rapidă este ușor de depozitat.

Pavilion cu pliere rapidă pentru depozitare - photo