Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Petrecere în grădină pentru copii

Zilele de naștere sunt zilele îndeplinirii dorințelor fiecărui copil. Nu uita niciodată asta. Ei bine, puțini copii vor să-și sărbătorească singuri ziua de naștere. Da, poate avea o vacanță minunată alături de tine și de bunicii săi, dar crede-ne, fiecare copil vrea să petreacă cele mai frumoase momente alături de prietenii săi. Așa că faceți-i fericiți și, dacă este posibil, organizați o petrecere de aniversare în grădină pentru ei. Bineînțeles, sunt favorizați acei sărbătoriți care își sărbătoresc ziua de naștere între luna mai și septembrie. Părinții celorlalți copii trebuie să fie mai creativi.

Dacă credeți că ar fi o idee bună să organizați o petrecere pentru copii în grădină, iată câteva sfaturi despre cum să oferiți momente de neuitat sărbătoritului și prietenilor săi.

Definiți Dvs. temă petrecerii

Copiii se vor bucura cu siguranță de o petrecere clasică, fără a stiliza, dar dacă întreaga sărbătoare este în jurul tematicii unui basm preferat, veți câștiga multe puncte suplimentare. Doar fiți atenți, începeți întotdeauna cu preferințele actuale ale copilului Dvs. și discutați bine acest subiect cu copilul. Nu este nimic mai rău decât să creezi un regat de gheață perfect acasă, când tinerele doamne sunt deja fani Monster High sau pierdeți o mulțime de timp realizând costume Transformer când este clar că 10 Spiderman micuți vin la sărbătoare.

Definiți Dvs. temă petrecerii

Pur și simplu cereți sfaturi și creați un mediu personalizat pentru copilul Dvs. Din fericire, industria publicitară știe foarte bine ce este fain în lumea copiilor, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la obținerea accesorilor.

Creați propriile invitații

Poate fi un lucru minor, dar în majoritatea cazurilor este unul dintre elementele cheie. Faceți invitații personalizate acasă, bineînțeles, în stilul temei petrecerii alese. Dar nu faceți singur. Cooptați micul sărbătorit în această activitate. Și nu fiți dezamăgit că invitația nu va fi în cele din urmă perfectă. Nu toată lumea poate tăia, lipi și scrie frumos. Numai efortul și intenția contează, așa că nu-l luați prea în serios și nu-l neglijați nici o clipă.

Creați propriile invitații

Contribuția copilului la pregătirea ceremoniei trebuie trăită ca parte a sărbătorii. Copiii adoră să ajute dacă simt că fac ceva important. Așa că permiteți-le să atârne ceva ic-colo, să pună ceva în boluri sau lăsați-i să aleagă muzica.

Alegeți o gustare

Aici, gândiți-vă cu atenție. Doriți să invitați doar copii cunoscuți sau părinți? Dacă ambele, atunci trebuie să cumpărați mai multe, dacă este doar pentru copii, va fi puțin mai ieftin. Dar nu este ușor, nu uitați. Este bine să încercați să întrebați copilul Dvs. ce alimente le plac prietenii lui sau nu le plac, dar nu așteptați o listă exactă.

Alegeți o gustare

Desigur, nu veți greși niciodată cu dulciurile, dar ca orice părinte bun, nu doriți ca copiii Dvs. să mănânce doar dulciuri, alimente sărate și nesănătoase. Serviți doar mese sănătoase și gustoase. Cel puțin, fructele nu ar trebui să lipsească. Procedând astfel, riscați doar să mâncați Dvs. fructele câteva zile. Nu uitați să le dați șampanie fără alcool, aceasta este o sărbătoare, iar dacă doriți să creșteți mai mult în ochii copiilor Dvs., puteți servi această „șampanie” în pahare de șampanie.

Fiți practic

Gândiți-vă la toate în context și faceți un plan bun. Sărbătoarea va fi perfectă chiar dacă nu costă mult. Copiilor nu le pasă în ce și ce se serveste mâncarea și băutura. Alegeți farfurii și pahare de hârtie ieftine, iar dacă găsiți unul care se potrivește temei ceremoniei, veți deveni un adevărat erou. De asemenea, puteți realiza decorațiuni din hârtie și carton. Imaginația copiilor va avea grijă de toate. Doar gândește-te și folosește ceea ce găsești acasă. Creativitatea este fără limită. Lucrurile vechi pot fi recuzite perfecte și pot umple atmosfera plăcută a evenimentului.

Nu-i lăsa pe copii să se plictisească

Nu-i lăsa pe copii să se plictisească

Programul este important pentru copii. Puteți lăsa acest lucru copiilor și, cu siguranță, se vor putea distra o perioadă și singuri, dar va fi mult mai bine dacă aveți un control asupra distracției. Sau pur și simplu lăsați-l pe animatorii profesioniști pentru copii, care vă vor scuti de griji. Cu toate acestea, dacă sunteți încrezători în puterile proprii, asigurați-vă că organizați singur o petrecere în grădină. Folosiți tot ceea ce oferă grădina, de ex. piscina, desigur, acordând atenție siguranței.

Lăsați copii să se obosească și faceți mai târziu lucuri mai puțin active, cum ar fi să lăsați copiii să facă ceva (cum ar fi slime) sau să încercați jocuri sociale. Asigurați-vă că excludeți toate televizoarele, telefoanele mobile sau tabletele. Acestea să fie folosite acasă, nu la o ceremonie unde ar trebui să se distreze. Și un alt lucru important: nu subestimați muzica, copiilor le place, chiar dacă trebuie recunoscut că gustul artistic probabil nu va avea un rol important. O dată pe an, puteți asculta o melodie de 20 de ori la rând.

Pregătește-te pentru vremea rea

Nu renunța, nici pe vreme rea. Un părinte creator poate face față întotdeauna unei asemenea situații. Vă recomandăm utilizarea corturilor pentru petreceri pliante rapide, pe care le puteți găsi în oferta noastră. Le puteți folosi pentru a menține o zonă de relaxare și umbră pentru copiii Dvs. când soarele strălucește sau pentru a-i proteja de ploaie atunci când vremea devine rea.

Párty stan na záhradnú oslavu

Și având în vedere că corturile pot fi deschise și închise foarte repede și pot fi manevrate cu ușurință de o persoană cu o capacitate tehnică minimală, nu este necesar să păstrați cortul în grădină atunci când nu este nevoie și, prin urmare, nu va ocupa spațiul dacă aveți o grădină mai mică. Puteți construi rapid cortul Dvs., de exemplu atunci când ploaia începe să picure.

Și dacă aveți oaspeți cu adevărat curajoși, pot chiar să doarmă în grădină într-un astfel de cort. Până la urmă, cavalerii, nobilii și chiar sultanul au fost în astfel de corturi în timpul războaielor. Aproape asemănătoare doar că construirea lor a durat puțin mai mult și a fost nevoie de puțin mai mulți oameni. Așadar, chiar și corturile pliabile rapide pot fi o parte interesantă a sărbătorii.