Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Adăpost pentru depozitarea materialelor și a lemnului

  • Montare în  5 minute
  • Structură stabilă și fiabilă
  • Prelată de acoperiș rezistentă la apă
  • Structură în diferite dimensiuni

Vă lipsește un șopron sau garaj în curte unde să puteți depozita materialele sau uneltele? Căutați o modalitate de a proteja lemnul împotriva ploii sau a zăpezii? Un adăpost pentru depozitarea materialelor vă va ajuta să protejați tot ce doriți. Puteți alege din mai multe dimensiuni, culori și structuri. Să nu vă expuneți capriciilor vremii lăsând neacoperite bunurile.

Structura
Dacă vă întrebați, dacă o astfel de soluție este suficient de stabilă, avem un răspuns afirmativ pentru dumneavoastră. Nu tebuie să aveți nicio îndoială cu privire la rezistența unui adăpost de materiale bine ancorat. Există două tipuri de structură de bază. Structura din oțel și structura din aluminiu. Aluminiul este mai potrivit dacă mutați cortul frecvent, în timp ce oțelul este ideal dacă doriți să aveți montat cortul pentru o perioadă mai lungă de timp în același loc și aveți nevoie de protecție maximă împotriva intemperiilor.

Pe lângă scheletul acordeon cu pliere rapidă, cortul include și o prelată de acoperiș rezistentă la apă. Materialul acoperișului asigură o protecție perfectă bunurilor depozitate. Totodată, puteți fixa pereți laterali de acoperiș cu velcro și astfel puteți crea un spațiu închis pentru a depozita tot ce doriți.  Oferim și structuri din aluminiu cu profil hexagonal.

Montare, demontare și ancorare
Instalarea și demontarea sunt destul de simple. Chiar și fără instrucțiuni oricine le poate realiza în 5 minute. Sistemul de deschidere tip acordeon garantează o manipulare sigură și rapidă. Stabilitatea adăpostului depinde de modul ancorării. Dacă așezați adăpostul pe o suprafață moale, folosiți țăruși de ancorare. Dacă sub adăpost este beton, piatră, sau alt material dur, este bine să folosiți greutăți cu apă.

Depozitare
Când doriți să depozitați cortul, trebuie, doar să-l pliați, să-l împachetați și să-l depozitați într-o pivniță sau într-un garaj. Odată pliat, cortul este într-adevăr foarte mic, și ocupă un spațiu minim. Chiar și corturile cu cele mai mari dimensiuni pot fi transportate confortabil într-o mașină. Nu trebuie să vă faceți griji.

Livrare
Livrăm în termen de 2-3 zile lucrătoare în toată România.

Adăpost pentru depozitarea materialelor și a lemnului - photo