Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON
  • Montare în  5 minute
  • Structură stabilă și fiabilă
  • Prelată de acoperiș rezistentă la apă
  • Structură în diferite dimensiuni

Vă lipsește un șopron, sau garaj în curte, unde să puteți depozita materialele sau uneltele? Căutați o modalitate de a proteja lemnul împotriva ploii sau a zăpezii? Un adăpost pentru depozitarea materialelor vă va ajuta să protejați tot, ce doriți. Puteți alege din mai multe dimensiuni, variante de culoare și structuri. Să nu vă expuneți capriciilor vremii lăsând neacoperite bunurile.

Structura
Dacă vă întrebați, dacă o astfel de soluție este suficient de stabilă, avem un răspuns afirmativ pentru dumneavoastră. Nu tebuie să aveți nicio îndoială cu privire la rezistența unui adăpost de materiale bine ancorate. Există două tipuri de structură de bază. Structura din oțel și structura din aluminiu. Aluminiul este mai potrivit pentru manevrarea mai frecventă, în timp ce oțelul este mai potrivit dacă doriți să aveți montat cortul pentru o perioadă mai lungă într-un singut loc și aveți nevoie de protecție maximă împotriva intemperiilor.

Pe lângă scheletul acordeon cu pliere rapidă, cortul include și o prelată de acoperiș, rezistentă la apă. Materialul acoperișului asigură o protecție perfectă bunurilor acoperite de cort. De asemenea, puteți fixa pereții laterali de acoperiș cu velcro și astfel puteți crea un spațiu închis pentru depozitarea a ceea ce aveți nevoie. Oferim și structuri din aluminiu cu profil hexagonal.

Montare, demontare și ancorare
Instalarea și demontarea sunt destul de simple. Chiar și fără instrucțiuni, oricine le poate realiza și nu va dura nici măcar 5 minute. Sisstemul de deschidere tip acordeon garantează o manipulare sigură și rapidă. Stabilitatea adăpostului depinde de modul ancorării. Dacă așezați adăpostul pe o suprafață moale, folosiți țăruși de ancorare. Dacă sub adăpost este beton, piatră, sau alt material dur, este bine să folosiți greutăți cu apă.

Depozitare
Când doriți să depozitați temporar adăpostul pentru materiale, nu trebuie, decât să-l pliați, să-l împachetați și să-l depozitați într-o pivniță sau într-un garaj. Odată pliat, cortul este într-adevăr foarte mic, și ocupă un spațiu minim. Chiar și corturile cu cele mai mari dimensiuni pot fi transportate confortabil într-o mașină. Nu trebuie să vă faceți griji.

Livrare
Livrăm în termen de 2-3 zile lucrătoare în toată România.

6 culori disponibile6 culori disponibile
Livrare rapidăLivrare rapidă
Ieftine  și profesionaleIeftine  și profesionale
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimare coloratăImprimare colorată