Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Adăpost din prelată

Adăpost din prelată

  • montare/demontare rapidă
  • acoperiș impermeabil
  • posibilitatea atașării prelatelor laterale
  • dimensiuni și culori variate
  • protecție împotriva vântuli, ploii, dar și a soarelui arzător
  • întreținere ușoară

Adăpostul din prelată poate fi ridicat fără efort în câteva minute. Orice ați întreprinde de acum înainte, veți avea pentru asta un loc uscat și ferit de soare. Adăposturile din prelată nu numai că vă protejează de ploaie, dar oferă și o umbră plăcută.  Adapostul din prelata  este foarte ușor de transportat, astfel îl puteți instala oriunde aveți nevoie de el.

Scheletul
Scheletul din oțel este rezistent și stabil, vopsit cu pulbere anticoroziv. Oferim și structuri din aluminiu, inclusiv din profil hexagonal, care sunt mai ușoare, lucru ce veți aprecia îndeosebi în timpul transportului. Înălțimea reglabilă a picioarelor, piesele de schimb înlocuibile, prelata rezistentă la apă, posibilitatea adăugării pereților laterali  - acestea sunt doar câteva dintre avantajele adăposturilor din prelată.

Montare, demontare, ancorare
Datorită structurii tip acordeon, veți construi adăpostul din prelată în câteva minute, incluzând și punerea acoperișului. După prima instalare, acoperișul poată să rămână pe schelet. Pânzele laterale vă vor proteja nu numai de vânt, ci și de privirile curioase ale vecinilor. Ancorarea corectă va preveni deteriorarea cortului.

Depozitare
După pliere, cortul ocupă puțin spațiu, îl puteți depozita și în pivniță.

Adăpost din prelată - photo