Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort bivac pentru pescuit

Cort bivac pentru pescari

  • instalare rapidă cu efort minim
  • protecție perfectă împotriva ploii, vântului dar și împotriva soarelui arzător
  • manipulare ușoară, după demontare încape în mașina personală 
  • pe stoc în mai multe dimensiuni- de la cea mai mică de 2x2m, până la cea mai mare de 3x6m

Echipamentul complet al unui pescar include negreșit și un cort. Corturile bivac pentru pescuit sunt potrivite pentru toți cei care-și petrec fiecare clipă din timpul lor liber lângă apă, cu undița în mână. Servesc drept protecție împotriva vremii. Nu mai trebuie să ajungeți acasă uzi leoarcă sau arși de soare. Corturile pentru pescari le oferim în mai multe dimensiuni compacte. Pescarii -de regulă, preferă pe cel mai mic, de 2x2 metri. Cei, care au nevoie însă de mai mult spațiu, pot alege dimensiunile mai mari precum 3x6 metri.


Structura

Puteți să alegeți o structură din aluminiu sau din oțel. Ambele sunt puternice și durabile, nu trebuie să vă faceți griji când mergeți cu ele în condiții aspre. Acoperișul este, desigur, rezistentă la apă. Cortul pentru pescari îl puteți închide complet cu pânzele laterale, care se fixează de structură și de acoperiș cu ajutorul dispozitivelor de fixare tip velcro.

Montarea, demontarea și ancorarea

Instalarea cortului bivac pentru pescari va dura foarte puțin și deja puteți să vă dedicați de pasiunea dvs. În plus, este extrem de ușor de depozitat. Cu ușurință îl puteți pune în mașină și nu va ocupa mult spațiu. Dacă îl ancorați corect, nu îl va deteriora nici furtuna puternică.

Depozitarea

Înainte de a-l depozita pentru o perioadă mai lungă de timp, recomandăm să uscați bine acoperișul pentru a preveni mucegăirea.