Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort de catering

Cort de catering

  • varietate mare de dimensiuni
  • posibilitatea combinării culorilor acoperișului și ale prelatei laterale
  • diferite tipuri de structuri
  • posibilitatea montării lămpilor LED, sistemului de sunet, podelei
  • montare/demontare rapidă
  • poate fi utilizat în orice vreme

Fără un cort de catering nu se poate organiza o petrecere de grădină, sau de firmă. Corturile de catering sunt rezistente la apă, nu trebuie să vă faceți griji că vremea vă strică petrecerea. Avantajele de necontestat ale corturilor de catering sunt rapiditatea, depozitarea ușoară și mobilitatea. Puteți monta cortul oriunde, fără probleme. Puteți completa cortul de catering cu bănci, mese, lumini, sau decorațiuni florale - în funcție de dorințele clientului.

Structura
Oferim structuri din oțel, aluminiu, sau profesionale hexagonale, în diferite dimensiuni.  Structurile pot fi conectate între ele, astfel veți obține un cort de catering mai mare. Structurile diferă nu numai prin materialul lor, dar și prin secțiunea transversală a picioarelor: aceasta putând fi clasic pătrată, sau hexagonală de înaltă calitate.  Prelata este impermeabilă în toate cazurile. Dacă este necesar, prelatele laterale sunt fixate pe acoperișul cortului cu  velcro de-a lungul perimetrului.

Montare, demontare, ancorare
Datorită structurii tip foarfecă, puteți instala un cort de catering în câteva minute și fără unelte. Ancorarea corectă va preveni deteriorarea cortului. Cu ajutorul greutăților cu apă, cortul de catering poate fi ancorat și pe beton sau pavaj. După eveniment, îl pliați pur și simplu și îl puneți în portbagajul mașinii.

Depozitarea
Depozitarea cortului de catering se face ușor, ocupă spațiu puțin după pliere și nu are nevoie de condiții speciale.
Cort de catering - photo