Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort de grădină cu sistem de deschidere tip acordeon

Cort de grădină cu sistem de deschidere tip acordeon

  • montare și demontare rapidă
  • se transportă și se depozitează  ușor
  • gamă vastă de dimensiuni și culori, posibilitatea de a combina culorile
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o protecție perfectă împotriva timpului nefavorabil
  • construcție solidă din oțel, aluminiu  sau aluminiu hexagonal 

Cortul de grădină devine din ce în ce mai popular. Principalele avantaje ale pavilioanelor de grădină includ asamblarea și demontarea ușoară, portabilitatea și depozitarea. Chiar și o singură persoană se descurcă cu montarea oricărui tip de pavilion. Corturile de grădină au o utilizare foarte vastă: ca stand de vânzări, pavilion de grădină, pavilion pentru mașină și multe altele. În funcție de scopul utilizării, dimensiunea poate fi de la 2x2m până la 6x3 m.


Structura
Oferim pavilioane de grădină cu diverse tipuri de structuri. Structura clasică din oțel sau aluminiu se numără printre cele mai căutate. Pentru cei mai exigenți, avem corturi pt gradina cu structuri hexagonale din aluminiu de înaltă calitate. Toate tipurile de structuri sunt ușor de montat și demontat, durabile și solide. Bine ancorate, rezistă la condițiile meteorologice dure fără probleme.

Montarea, demontarea și ancorarea
Corturile de grădină pliabile cu sistem de deschidere tip acordeon se caracterizează prin manipularea ușoară. Montarea și demontarea pot fi efectuate și de o persoană mai puțin calificată în câteva minute. Cu ușurință se descurcă cu manipularea acestui tip de pavilion și femeile. Prelata de acoperiș după prima montare pe structură poate să rămână fixată de structura de susținere și la depozitare. Dacă doriți să închideți cortul, sunt disponibile pereți laterali, ce se fixează de acoperiș cu velcro. Pavilioanele tip acordeon se ancorează pe beton cu ajutorul balastului cu apă, pe suprafețele de teren moale se ancorează folosind țăruși și paracord de ancorare.

Depozitarea
Corturile tip acordeon nu necesită un loc special pentru depozitare. Recomandăm să uscați bine prelata de acoperiș înainte de o depozitare mai îndelungată.

 

 

Cort de grădină cu sistem de deschidere tip acordeon - photo