Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort de grădină

Corturi de grădină

  • montare și demontare rapidă
  • ușor de transportat, intră în orice mașină 
  • gamă vastă de culori și dimensiuni 
  • înălțime reglabilă
  • protecție împotriva soarelui, vântului sau ploii 

Vindeți pe piața sau lucrați afară și aveți nevoie de  un acoperiș deasupra capului? Atunci acest cort gradina pliabil este un ajutor binevenit. Îl construiți foarte repede  oriunde, unde aveți nevoie. Cortul de grădină pliabil vă va cuceri datorită manipulării foarte ușoare. 6 culori,  4 tipuri de construcții și 5 dimensiuni asigură că veți face alegerea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră. Puteți aplica pereți laterali, sau să reglați înâlțimea cu ajutorul picioarelor reglabile. 


Structura
Depinde doar de dumneavoastră să alegeți o structură din aluminiu sau din oțel. Datorită prețului reprezintă cea mai ieftină soluție de a crea un spațiu protejat. Ambele tipuri sunt rezistente și transportabile.

Montare, demontare și ancorare 
Datorită structurii tip foarfecă (acordeon) corturile de grădină pliabile se construiesc în câteva minute chiar și de către o singură persoană. Cortul pliabil intră în porbagajul oricărei mașini, chiar dacă ați ales cel mai mare cort din oferta noastră, respectiv cea de 6x3m. Datorită îmbinării prin șuruburi, veți putea înlocui foarte simplu orice element defect. Cu o ancorare corespunzătoare, cortul rezistă și la capriciile vremii.

Depozitare
Depozitarea corturilor gradina nu este pretențioasă.