Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort de pescuit

Pavilion de pescuit

  • Asamblare, dezasamblare rapidă
  • Protecție împotriva ploii, vântului și a soarelui puternic
  • Dimensiuni de la 2x2m la 6x3m
  • Ușor de transportat, încape în portbagajul mașinii
  • Întreținere ușoară

Fiecare pescar bun ar trebui să aibă un pavilion de pescuit. Cu toate că peștele poate fi prins în orice vreme, pescarilor îi sunt mai prielnice condițiile ferite de umezeală și vânt. Corturile noastre de pescuit vă vor asigura că nu vă va ploua la guler atunci când prindeți un pește și dacă este soarele puternic, nu există riscul de insolație. Cortul de pescuit vă protejează și vă oferă confortul pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

Structura

Alegeți o structură din oțel sau aluminiu. Ambele sunt de înaltă calitate, iar dacă  ancorați cortul, nu trebuie să vă faceți griji nici când bate un vânt mai puternic. Pentru cei mai pretențioși oferim 2 tipuri de construcții  hexagonale din aluminiu care vor suporta, de asemenea, conditiile meteorologice extreme.

Montare, dezasamblare și ancorare

Pe mal, corturile de pescuit se instalează repede. Doar 5 minute și aveți un acoperiș deasupra capului. Chiar și cele mai mari pavilioane, cei de 6x3 metri sunt ușor de montat, pliate încap chiar și acestea în portbagajul  mașinii. Prelata acoperișului cortului de pescuit este impermeabilă și conferă siguranța, că nu veți fi uzi leoarcă în caz de ploaie. Prelatele laterale se fixează ușor de acoperiș cu velcro.  Ancorarea se face cu ajutorul țărușilor și a paracordului.

Depozitare

Recomandăm ca pânza acoperișului să fie bine uscată înainte de depozitare, pentru a evita mucegăirea.

Cort  de pescuit - photo