Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort metalic

Cort metalic

  • mobilitate, depozitare ușoară
  • ușor de montat și demontat
  • diferite dimensiuni și culori
  • pot fi conectate între ele pentru a crea spații mai mari
  • piese de schimb întotdeauna pe stoc

Corturile metalice au o arie largă de utilizare. Dacă trebuie să acoperiți sau să protejați rapid ceva, sunt ajutorul ideal pentru dvs., totodată, corturile metalice sunt perfecte și ca corturi de grădină. Fără utilizarea instrumentelor, puteți construi un foișor metalic oriunde în câteva minute. Puteți alege dintre 5 dimensiuni în 6 culori.
Aveți nevoie de un cort pliabil acum? Livrăm prin curierat rapid în 2-3 zile lucrătoare.

Structura
Puteți alege dintre două materiale pentru structură - aluminiu și oțel. Ambele tipuri sunt puternice și stabile, iar avantajul lor este că sunt ușor portabile. Avem patru tipuri de structură, de la tipul de bază la cea profesională. Prelatele de acoperiș ale corturilor metalice sunt impermeabile, prelatele laterale sunt fixate pur și simplu cu velcro pe acoperișul cortului. Oferta include, de asemenea, prelate laterale cu fereastră și prelate laterale cu uși.

Montare, demontare, ancorare
Datorită structurii tip foarfecă, cortul metalic poate fi ridicat chiar și de către o singură persoană în câteva minute. Ancorarea cu țăruși, sau greutăți cu apă va asigura, că cortul va rezista și în condiții meteorologice mai dure.  

Depozitare
Înainte de depozitare, vă recomandăm să uscați prelata de acoperiș pentru a preveni formarea mucegaiului. Odată uscat, cortul pliabil este ușor de depozitat. Pliat, cortul metalic nu ocupă mult spațiu.

Cort metalic - photo