Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort mobil pentru grădină

  • Instalare rapidă și ușoară
  • Structură de calitate, stabilă
  • Acoperiș durabil, rezistent la apă
  • Varietate largă de dimensiuni și culori

Rezolvați problema lipsei de spațiu în grădină. Vă place să stați cu prietenii în curte, dar nu vă puteți permite să construiți un foișor clasic? Cortul mobil de grădină vă asigură aceleași beneficii la un preț mai bun, și cu o utilizare mult mai eficientă. Creați un loc pentru un grătar cu prietenii, o petrecere cu familia sau pur și simplu, pentru un prânz plăcut de weekend în aer curat.

Structura
Structura pavilionului de grădină este suficient de masivă pentru a vă proteja cu ușurință petrecerea chiar și în vânt sau în ploaie. Depinde de dvs. să alegeți o structură din oțel sau una mai ușoară, din aluminiu. Ambele crează adăposturi fiabile și vor rezista chiar și în condiții mai dure. Recomandăm structura din aluminiu, în cazul, în care doriți să strângeți cortul imediat după eveniment, iar pe cel din oțel, în cazul, în care nu vă deranjează, dacă cortul stă în grădină  pentru un timp îndelungat.

Datorită acoperișului impermeabil, ambele tipuri vor crea o umbră plăcută, iar dacă atașați pereții laterali de acoperiș, veți fi protejați și de privirile curioase ale vecinilor.

Asamblare, demontare și ancorare
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalare sau demontare. Puteți monta cortul mobil din grădină în 5 minute, chiar și fără instrucțiuni de utilizare. Demontarea este și mai ușoară. Manipularea ușoară este asigurată printr-un mecanism practic de pliere rapidă tip acordeon, manevrarea căreia este o joacă. Cu toate acestea, o ancorare bună a cortului este foarte importantă. Ancorarea depinde în primul rând de suprafața pe care este așezat cortul. Țărușile de ancorare sunt utilizate pe substraturi moi. Dacă suprafața de sub cort este din beton, sau alt material mai rezistent, puteți să folosiți greutățile cu apă.
 
Depozitare
După ambalare, pur și simplu puneți cortul mobil din grădină în garaj, pivniță sau șopron, și nu trebuie să vă faceți griji. Cortul ocupă un spațiu minim. Veți aprecia dimensiunile sale practice mai ales atunci, când veți dori să o transportați. Se va potrivi confortabil în mașina personală.
 
Livrare
Livrăm corturi, standuri și adăposturi în toată România prin curierat rapid, în termen de 2-3 zile lucrătoare.
Cort mobil pentru grădină - photo