Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort pavilion cu deschidere - închidere automată

Pavilion cort cu deschidere - închidere automată

  • dimensiuni de la 2x2 la 6x3 m
  • instalarea în doar câteva minute
  • prelată impermeabilă
  • pliat încape în mașina personală
  • utilizare multifuncțională

Doriți să vă dedicați muncii sau pasiunii dumneavoastră și nu vreți să pierdeți timpul cu construirea cortului? Pavilioanele automate vă vor scăpa de pierderea inutilă a timului cu instalarea cortului. Este nevoie de doar cinci minute și puteți să vă ocupați de lucrurile cu adevărat importante pentru dumneavoastră. Pavilioanele automate au multiple posibilități de utilizare, ca pavilion pentru petreceri, stand de vânzare, pavilion publicitar, cort de grădină sau chiar adăpost pentru lucru.


Construcția

Pavilionul automat este disponibil în diferite variante, cu structura din oțel sau aluminiu. În patru modele și cinci dimensiuni diferite. Șase varietăți de culori diferite, fără pânze laterale sau cu pânze laterale. Alegeți ceea ce se potrivește nevoilor dumneavoastră specifice.

Montarea, demontarea și ancorarea

Montarea și demontarea pavilioanelor automate se poate face de către oricine, nu sunt necesare cunoștințe speciale. Chiar dacă alegeți pavilionul cu mărimea cea mai mare, de 6x3m, după demontare inclusiv pe acesta îl puteți pune în mașina personală și transporta cu ușurință. Pentru a avea siguranța, că nu va rebui să alergați pe deal după cort în cazul rafalalor puternice de vânt, vă recomandăm să-l ancorați cu țăruși și paracord, sau cu greutăți umplute cu apă.

Depozitarea

Depozitarea pavilionului automat nu necestă condiții speciale. Depozitat nu ocupă mult spațiu.