Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort pentru grădină

Cort pentru grădină

  • soluție rentabilă și rapidă, transport ușor
  • puteți obține dimensiuni mai mari prin îmbinarea structurilor
  • o varietate largă de dimensiuni și culori
  • construcție solidă din oțel sau aluminiu
  • prețuri convenabile, întreținere ușoară, durată lungă de viață

Căutați o soluție rapidă, simplă și eficientă pentru problema cu spatiul? Lucrați sau vă relaxați des în aer liber și vă lipsește un acoperiș deasupra capului pentru a vă proteja de peripețiile vremii instabile? Alegeți unul dintre corturile noaste pentru grădină cu montare rapidă și grijile dumneavoastră sunt ca și rezolvate.


Structura

Avem în ofertă corturi pentru grădină cu patru tipuri de structuri: structuri din oțel, structuri din aluminiu și două tipuri de structuri din aluminiu hexagonal profesional. Decideți dumneavoastră în funcție de natura evenimentelor pentru care vreți să-l folosiți, care dintre pavilioane vă va fi cel mai de folos.  Cort pentru gradina pret avantajos? Aveți la dispoziție nu numai o varietate mare de structuri, dar și de culori și de dimensiuni.

Montare, demontare si ancorare

Datorită structurii tip acordeon (denumit și structură tip foarfecă), corturile pentru grădină sunt cel mai bine vândute pe piață. Montarea si dezasamblarea sunt simple și în doar câteva minute aveți un spațiu acoperit fără să folosiți unelte pentru aceasta. Puteți transporta pavilionul în orice mașină. Bine ancorat, cortul pentru grădină va putea rezista și condițiilor meteorologice extreme.

Depozitare

Corturile pentru gradina  sunt  ușor de întreținut, de transportat și de depozitat.