Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort pentru punct mobil de recoltare probe COVID-19

Cort pentru punct mobil de recoltare probe COVID-19

  • se montează și se demontează rapid fără unelte chiar și de către o singură persoană 
  • este ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu
  • se curăță ușor
  • toate componentele sunt înlocuibile cu piese de schimb 

În conjunctura dezvoltării actuale a pandemiei COVID-19, se creează spitale mobile în fața multor spitale și centre de îngrijire a sănătății. Pentru crearea acoperișurilor rapide și mobile, se utilizeză fecvent corturi cu pliere rapidă cu structură tip acordeon, care reprezintă o soluție ideală pentru punctele mobile de prelevare probe. O singură persoană poate instala cortul de testare în doar câteva minute. Cortul este ușor portabil, îl puteți transfera cu ușurință acolo unde aveți nevoie.

Structura de susținere a corturilor pentru punctele de testare este disponibilă în diferite dimensiuni, din oțel, aluminiu, sau profesional din aluminiu hexagonal. Punctele mobile de prelevare a probelor pot fi închise din totate părțile. Pentru asigurarea luminozității adecvate vă oferim perete lateral cu fereastră.  Pentru asigurarea intimității în timpul testării vă oferim prelată laterală cu ușă

Corturile cu montare rapidă sunt folosite în întrega activitate legată de procedura de prelevare a probelor. S-au dovedit a fi de mare folos nu numai în testarea propriu-zisă, ci și în activitatea administrativă aferentă.
Centrele mobile de testare sunt potrivite și pentru testarea în stațiunile de schi. De asemenea, vă putem furniza o masă pliantă pentru cort.