Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort pentru triaj epidemologic

Cort pentru triaj epidemologic

  • poate fi montat și demontat fără unelte chiar și de către o singură persoană
  • ușor de transportat
  • posibilitatea conectării corturilor
  • disponibil în diferite culori și dimensiuni
  • piese schimbabile

Datorită bolii Covid-19, răspândite de coronavirus, mai multe spitale au luat măsuri stricte, și au amplasat corturi de triaj epidemologic la intrarea în spital. Aceste corturi servesc la prevenire și protejarea personalului, precum și a pacienților care intră în spital.
Corturile de triaj nu sunt utilizate pentru prelevarea de probe pentru Covid-19. Sunt utilizate pentru măsurarea temperaturii.

Pavilioanele pliabile reprezintă o soluție ideală pentru un astfel de amplasament mobil, chiar și o singură persoană poate monta cortul fără probleme. Oferim structuri din oțel, aluminiu sau hexagonal profesional, în diferite dimensiuni. După instalarea acoperișului pentru prima oară pe structura adăpostului mobil, acoperișul poate să rămână pe structură, facilitând astfel transportarea într-o altă locație. Corturile oferă protecție nu numai împotriva vântului, a ploii, dar și împotriva soarelui neplăcut. Pot fi închise din toate părțile. Pentru o mai bună luminozitate, pot fi atașați cortului cu pliere rapidă, pereți laterali cu ferestre. Peretele frontal cu ușă oferă mai multă intimitate pacientului.