Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort pliabil

Cort pliabil
  • mobilitate și depozitare ușoară
  • instalare și montaj ușor și rapid
  • disponibil în diferite dimensiuni și culori
  • structură solidă, preț avantajos, întreținere ușoară, durată de viață lungă
  • piese de schimb întotdeauna pe stoc

Corturile pliabile sunt potrivite pentru diverse utilizări, precum nunți, petreceri în grădină și alte evenimente.  Pe lângă acestea, corturile pliante vă asigură acoperișul deasupra capului, nu numai pentru relaxare și divertisment, dar și ca loc de muncă. Cortul pliabil este ușor de transportat, se poate introduce în portbagajul unei mașini personale.

Aveți nevoie de cortul pliabil cât de curând? Comandați acum, și în 2-3 zile lucrătoare cortul este la dvs. acasă.

Structura
Avem corturi pliante în stoc în patru modele. Depinde de dvs. dacă vă decideți pentru modelul din oțel, aluminiu sau alegeți din oferta noastră de structuri hexagonale. Structurile sunt puternice și stabile. Dimensiuni disponibile 2x2, 2x3, 3x3, 4,5x3 și 6x3. Pânzele de acoperiș și prelatele laterale sunt disponibile în 6 culori, cu posibilitatea combinării diferitelor culori.

Montare, demontare și ancorare
Structura cortului pliabil este foarte mobilă. Poate fi ridicată chiar și de către o persoană mai puțin îndemânatică în doar câteva minute. Aveți acoperiș deasupra capului într-o clipă. Întrucât vremea poate fi schimbătoare, vă recomandăm să ancorați bine cortul pliabil. Ancorarea cu țăruși, sau cu greutăți cu apă va asigura ca cortul să reziste și în intemperii.

Depozitare
Cortul pliant nu ocupă mult spațiu după pliere, prin urmare depozitarea nu este dificilă. Dacă intenționați să depozitați cortul pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm să uscați bine prelata.

Cort pliabil - photo