Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort stand vânzare

Pavilion stand vânzare

  • Manevrare ușoară
  • Structură solidă, dar ușoară
  • Protecție sigură împotriva intemperiilor
  • Varietate largă de dimensiuni și culori

Piețele, târgurile, expozițiile -sunt un loc minunat pentru a vă prezenta serviciile sau produsele. Cu toate acestea, un rol important în vânzarea cu succes, are spațiul în care sunt expuse bunurile. Alegeți cortul cu pliere rapidă pentru stand vanzare din oferta noastră și nu veți regreta.

V-a asigura acoperișul deasupra capului și v-a crea o zonă plăcută și uscată, unde nu veți fi deranjați de ploaie, vânt sau soarele arzător.  Produsele dvs. vor fi protejate și în siguranța pe durata târgului.

Structura
Nu trebuie să vă faceți griji pentru stabilitate. Corturile au structură de calitate superioară și pot rezista chiar și în condiții de vreme severă. Puteți alege dintre două tipuri de structuri. Structura din aluminiu este ușoară și ultraportabilă, potrivită pentru cei care se mișcă frecvent. Structura din oțel păstrează avantajele aluminiului, dar oferă o rezistență mai bună la vânt și este adecvată și în situațiile în care structura cortului este expusă unor condiții mai dure. Cortul include, de asemenea, o prelată de acoperiș rezistentă la apă, la care puteți atașa cu ușurință prelatele laterale cu velcro. Oferim, de asemenea, structuri hexagonale din aluminiu, puteți alege dintre mai multe modele. Pereții laterali pot fi imprimate cu materiale promoționale.

Montarea, demontarea și ancorarea
Pavilioanele stand vânzare pot fi montate, și prelatele laterale atașate, în doar cinci minute, și tot atât de rapid se pot și demonta. Structura pliabilă este simplu de montat, chiar și cei fără experiență o pot face. Ancorarea este posibilă în mai multe moduri, în funcție de tipul de suprafață. Pentru beton, este suficientă folosirea greutăților cu apă, pentru suprafețele mai moi, vă recomandăm țărușile de ancorare din oferta noastră.

Depozitare
Dimensiunile compacte ale cortului facilitează transportul și depozitarea acestora. Chiar și cele mai mari dimensiuni pot fi pliate în mod corespunzător pentru a încape într-o mașină personală sau o autoutilitară și pentru a ocupa puțin spațiu în timpul depozitării. Pot fi depozitate fără problemă în pivniță.

Livrarea
Livrăm corturile stand vânzare pe tot teritoriul României prin curierat rapid. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare.

Cort stand vânzare - photo