Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort umbrelă de grădină

Cort umbrelă de grădină

  • Asamblarea/dezasamblare rapidă
  • O gamă largă de dimensiuni de la 2x2m până la 3x6m
  • Protecție împotriva ploii, vântului și a soarelui
  • Accesibil pentru toată lumea
  • Utilizare multifuncțională

Timpul petrecut în grădină pentru mulți reprezintă relaxarea și odihna. Dar dacă vremea este nefavorabilă? Pentru a face față capriciilor vremii, soluția ideală reprezintă umbrela de grădină. Avantajul corturilor de grădină este, că pot fi mutate de la un loc la altul, ori de câte ori este necesar. Astăzi poate să ofere umbră lângă piscină, mâine protejează de ploaie în grădină.  


Structura

Depinde de dumneavoastră să decideți ce tip de structură alegeți. Avem în ofertă structură din oțel sau structură estetică din aluminiu, toate tip acordeon. Prelata acoperișului este desigur impermeabilă. Atașați prelatele laterale cu velcro de acoperișul pavilionului și sunteți feriți de ochii curioși ai vecinilor. Pentru cei care se vor să se bucură de și mai mult lux, recomandăm versiunile din aluminiu hexagonal ale pavilioanelor de grădină. Puteți alege din mai multe dimensiuni și culori. Toate elementele structurii sunt ușor de înlocuit.

Montare, demontare si ancorare

Montarea și demontarea umbrelei de gradina se pot face în câteva minute chiar și de către o singură persoană. Fără unelte și fără efort, îl pot construi chiar și doamnele. Datorită mobilității, pavilionul umbrela de grădină va deveni un element indispensabil al grădinii dumneavoastră.  Trebuie doar să-l ancorați și aveți un spațiu protejat de ploaie, de ochii curioși ai vecinilor sau de soarele arzător.

Depozitare

Depozitarea de regulă nu reprezintă o problemă, dezasamblat ocupă puțin spațiu. Când se depozitează pentru o periodă mai lungă de timp, se recomandă uscarea prealabilă a prelatei pentru a preveni formarea mucegaiului.

Cort umbrelă de grădină - photo