Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Corturi de nuntă

Corturi pentru nuntă

  • protecție împotriva ploii, vântului și a soarelui 
  • poate fi decorat într-un mod unic, cu ușurință se pot aplica ghirlande cu led sau aranjamente florale
  • varietate largă de mărimi: de la 2x2m până la 6x3m, pentru a crea spații și mai mari, mai multe corturi pot fi unite
  • este acoperișul ideal pentru lăutari sau deasupra parchetului de dans

Planificați nunta în aer liber? Soluția ideală este  cortul nuntă. Puteți alege dintr-o varietate largă de dimensiuni și culori. Dumneavoastră trebuie doar să faceți alegerea cea mai potrivită, și noi mâine vi-l expediem. Cumpărarea cortului nunta este mai rentabilă decât închirierea: după nuntă îl puteți folosi în diverse moduri, respectiv ca pavilion de grădină pentru grătar sau petrecere, foișor mobil, stand pentru vânzări, garaj, etc. .


Construcția:
Modelul standard de bază este din oțel vopsit prin pulverizare. Dacă doriți un cort într-adevăr estetic, alegeți varianta din aluminiu, care este și foarte ușoară, iar dacă doriți un cort pentru nuntă profesional, vă oferim cortul cu structură tip acordeon confecționat din aluminiu hexagonal în două variante.  Prelata de acoperiș al cortului de nunta este inclusă în pachetul de bază și este bineînteles impermeabilă. Prelatele laterale se fixează de structură și de acoperiș cu scai. 

Montarea, demontarea și ancorarea
Datorită sistemului pliabil, montarea și demontarea corturilor nuntă se poate face chiar și de către o singură persoană, fără unelte, în doar câteva minute. Recomandăm să ancorați cortul cu țăruși și paracord de ancorare sau cu greutăți de apă.

Depozitare:
Cortul de nuntă pliat nu ocupă mult spațiu și poate fi depozitat practic oriunde.

Corturi de nuntă - photo