Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON
  • Instalare rapidă și ușoară
  • Structură fiabilă, stabilă
  • Protecție de încredere împotriva intemperiilor
  • Transport ușor

Sunteți unul dintre cei, care merg la pescuit în orice vreme? Încercați  cortul de pescuit cu pliere rapidă. Delectați-vă cu un acoperiș deasupra capului și cu picioarele uscate, chiar și când plouă torențial. În timpul verii, vă veți bucura de pescuit la umbră plăcută. Corturile pentru pescari oferă un confort deosebit chiar și pe vreme rea și un adăpost, sub care puteți invita și colegii pescari.

Structura
Oferim corturi de pescuit cu o structură solidă, dar ușor și rapid pliabilă. Puteți alege varianta din aluminiu sau cea din oțel. Alegeți în funcție de condițiile în care vă instalați cel mai des și  în funcție de cât de des veți muta cortul de pescuit. Puteți instala un bivac de pescuit în locul dvs. preferat în 5 minute. În 10 minute aveți deja șansă să prindeți pește, și sunteți bine protejați de un acoperiș adecvat deasupra capului. Totodată, puteți atașa pereți laterali la acoperiș și să fiți complet izolați de ceea ce este în jur.

 

Montare, demontare, ancorare
Nu trebuie să vă fie frică să supuneți testului de stres, oricare dintre variante. Atât oțelul, cât și aluminiul rezistă atât în ploaie, cât și în sau vânt. Datorită montării foarte simple, nu se va mai întâmpla să vă surprindă furtuna când pescuțit. Ridicarea cortuli nu vă va lua nici măcar 5 minute. În primul rând, cortul trebuie să fie bine ancorat. Pentru suprafețe moi, vă recomandăm să folosiți țăruși de ancorare, iar dacă malul este stâncos sau din beton, atunci fixați cortul cu greutăți cu apă.

Depozitare
Întreținerea corturilor de pescuit nu este dificilă. Datorită dimensiunilor lor compacte atunci când sunt pliate, le puteți transporta cu ușurință cu mașina și le puteți depozita oriunde. Nici măcar varianta din oțel nu este mult prea grea, așa că o puteți lua cu dvs. fără probleme. Nu va ocupa mult spațiu în bloc, sau în garaj.

Livrare
Cortul poate fi la dumneavoastră în 2-3 zile lucrătoare, în orice localitate din Românie v-ați afla.

6 culori disponibile6 culori disponibile
Livrare rapidăLivrare rapidă
Ieftine  și profesionaleIeftine  și profesionale
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimare coloratăImprimare colorată