Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Corturi de pescuit

  • Instalare rapidă și ușoară
  • Structură fiabilă, stabilă
  • Protecție de încredere împotriva intemperiilor
  • Transport ușor

Sunteți unul dintre cei care merg la pescuit în orice vreme? Încercați  cortul de pescuit cu pliere rapidă. Delectați-vă cu un acoperiș deasupra capului și cu picioarele uscate, chiar și atunci, când plouă torențial. În timpul verii, vă veți bucura de pescuit la umbră plăcută. Corturile pentru pescari oferă un confort deosebit chiar și pe vreme rea, și un adăpost sub care puteți invita și colegii pescari.

Structura
Oferim corturi de pescuit cu o structură solidă, dar ușor și rapid pliabilă. Puteți alege varianta din aluminiu sau cea din oțel. Alegeți în funcție de condițiile în care vă instalați cel mai des și  în funcție de cât de des veți muta cortul de pescuit. Puteți instala un bivac de pescuit în locul dvs. preferat în 5 minute. În 10 minute aveți deja șansă să prindeți pește și sunteți perfect protejați cu un acoperiș adecvat deasupra capului. Totodată, puteți atașa pereți laterali la acoperiș și să fiți complet izolați de ceea ce se întâmplă în jur.

 

Montare, demontare, ancorare
Puteți să supuneți testului de stres oricare dintre variante. Atât oțelul, cât și aluminiul rezistă atât în ploaie, cât și în vânt. Datorită montării foarte simple, nu se va mai întâmpla să vă surprindă furtuna când pescuțit. Ridicarea cortuli nu vă va lua nici măcar 5 minute. Este important, ca pavilionul să fie bine ancorat. Pentru suprafețe moi, vă recomandăm să folosiți țăruși de ancorare, iar dacă malul este stâncos sau din beton, atunci fixați cortul cu greutăți cu apă.

Depozitare
Întreținerea cortului de pescuit nu este dificilă. Datorită dimensiunilor compacte atunci când este pliat, îl puteți transporta cu ușurință cu mașina și îl puteți depozita oriunde. Nici măcar varianta din oțel nu este mult prea grea, așa că o puteți lua cu dvs. fără probleme. Nu va ocupa mult spațiu în bloc, sau în garaj.

Livrare
Cortul poate fi la dumneavoastră în 2-3 zile lucrătoare, în oricare localitate din Românie v-ați afla.

Corturi de pescuit - photo