Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Corturi pentru concursurile pompierilor

  • Instalare ușoară
  • Structură durabilă și stabilă
  • Protecție împotriva ploii și a soarelui
  • Posibilitatea imprimării cu reclamă

Competițiile pompierilor au o atmosferă unică. Pentru localitate reorezintă o mare sărbătoare, adesea însoțită de târguri sau alte evenimente. La asemenea festivități, este întotdeauna binevenită un adăpost la îndemână.

Corturile pentru competițiile pompierilor protejează echipamentele, asigură protecție împotriva intemperiilor, dar poate servii și ca spațiu pentru depozitarea obiectelor personale, sau orice alt spațiu, ce necesită acoperiș. De exemplu, gulașul se gătește perfect sub ele. Utilizarea universală este una dintre marile avantaje ale corturilor pliabile.

Structura

Dacă sunteți în căutarea de corturi pentru concursul pompierilor, veți aprecia cu siguranță oferta noastră. Oferim corturi portabile cu structură din oțel și aluminiu, care pot rezista chiar și în condiții meteorologice extreme. Ambele materiale sunt caracterizate prin durabilitate și calitate excelentă. Oțelul este mai potrivit pentru zone mai expuse și este puțin mai ieftin. Aluminiul este mai ușor de transportat și mai ușor de manevrat. Cu toate acestea, ambele tipuri asigură fără compromisuri ceea ce trebuie să ofere:  protecție împotriva peripețiilor vremii.

Scheletul din oțel sau aluminiu este completat de prelata de înaltă calitate, durabilă și rezistentă la apă, care asigură un loc uscat și în cazul unei ploi torențiale. Cu ajutorul elementelor de fixare velcro, pereții laterali pot fi fixați cu ușurință de acoperiș, făcând posibilă crearea rapidă a unui spațiu închis. Dacă doriți, putem imprima pe prelată materiale publicitare, pentru a promova localitatea, sau echipa pompierilor.

Montarea, demontarea și ancorarea

Montarea cortului la concursul pompierilor nu durează mai mult de 5 minute. Oricine o poate face, fără instrucțiuni. Structura pliabilă tip acordeon facilitează asamblarea rapidă. Nu trebuie să vă îngrijoreze iminența unei furtuni neașteptate. Veți fi mai rapizi, decât furtuna. Trebuie însă, să acordați atenție deosebită ancorării, care este alfa și omega pentru siguranța cortului. Modul de ancorare depinde, în primul rând, de natura suprafeței de sub cort. Dacă suprafața este dură, cum ar fi lemnul, sau betonul, ancorați cortul cu greutăți de apă.  Dacă vă aflați pe un teren cu iarbă, atunci aveți nevoie de țăruși de ancorare de bună calitate, pe care deasemenea le puteți achiziționa de la noi.

Depozitarea

Marele avantaj al corturilor portabile, este depozitarea lor ușoară. Chiar și cortul cu cele mai mari dimensiuni, poate fi pliat la dimensiuni compacte, astfel ocupă spațiu minim la depozitare. Cortul concursului pompierilor poate fi depozitat în pivniță, garaj, dar cu siguranță nu va trebui aruncat pe foc. Încape oriunde. Nici pentru transport nu aveți nevoie de mașina de pompieri, încape într-o mașină personală. 

Livrare

Prin curierat rapid, cortul ajunge în 2-3 zile lucrătoare la destinația concursului pentru pompieri oriunde în România.

Corturi pentru concursurile pompierilor - photo