Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Easy up pavilion

  • montare și demontare rapidă
  • o construcție solidă din oțel, aluminiu  și profi hexahonală
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o o protecție perfectă nu numai împotriva ploii și împotriva soarelui puternic
  • mobil - îl construiți exact acolo, unde aveți nevoie
  • diferite dimensiuni și culori
  • o întreținere minimă

Căutați un pavilion care este rapid și ușor de desfășurat, stabil și protejează împotriva vremii nefavorabile? L-ați găsit. Doar alegeți dimensiunea potrivită. Pavilioanele easy-up sunt disponibile în diferite dimensiuni - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4.5 și 6x3 de metri. Aveți nevoie de o dimensiune mai mare? Nicio problemă, corturile pot fi îmbinate pentru a crea dimensiunea dorită.

Construcția
Depinde de d-voastră dacă alegeți o construcție din oțel, aluminiu sau profi hexagon pentru pavilionul easy-up. Toate pavilioanele easy ap sunt ușor de transportat șicu o pliere rapidă. Piesele de schimb sunt disponibile pentru toate construcțiile. Prelata acoperișului este, desigur, impermeabilă, pereții laterali sunt atașați la acoperișul cortului cu ajutorul de velcro.

Montarea, demontarea și ancorarea

Montarea și dezasamblarea este o jucărie. Pavilionul easy up, datorită construcției sale pliabile, instalează și o persoană în câteva minute. Fără scule și eforturi mai mari se pot construi pavilioanele easy up oriunde și oricând. După pliere, intră ușor și în valiza unei mașini. Ancorarea este fixată cu sarcini de apă sau cu țărăuși de ancorare și cu paracord.

Depozitare

Pavilionul pliat se va încadra în valiza mașinii și nu va necesita măsuri speciale la depozitare. Se recomandă uscarea prelatei de acoperiș, ceea ce împiedică posibilitatea mucegăirii.

6 culori disponibile6 culori disponibile
Livrare rapidăLivrare rapidă
Ieftine  și profesionaleIeftine  și profesionale
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimare coloratăImprimare colorată