Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilioane easy up

Easy up pavilion

  • montare și demontare rapidă
  • structură solidă din oțel, aluminiu și aluminiu profesional
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o protecție perfectă nu numai împotriva ploii ci și împotriva soarelui puternic
  • mobil - îl construiți exact acolo, unde aveți nevoie
  • diferite dimensiuni și culori
  • necesită întreținere minimă

Căutați un pavilion care se montează ușor și repede, este stabil și protejează împotriva vremii nefavorabile? Tocmai l-ați găsit. Trebuie doar să alegeți dimensiunea potrivită. Pavilioanele easy-up sunt disponibile în diferite dimensiuni - 2x2, 2x3, 3x3, 3x4.5 și 6x3 de metri. Aveți nevoie de o dimensiune mai mare? Nicio problemă, corturile pot fi îmbinate pentru a crea dimensiunea dorită.


Structura
Depinde de d-voastră dacă alegeți o construcție din oțel, aluminiu sau hexagonal pentru pavilionul easy up. Toate pavilioanele easy up sunt ușor de transportat și cu pliere rapidă. Piesele de schimb sunt disponibile pentru toate construcțiile. Prelata acoperișului este, desigur, impermeabilă, pereții laterali se fixează de acoperișul cortului cu  velcro.

Montarea, demontarea și ancorarea
Montarea și dezasamblarea este o joacă. Pavilionul easy up, datorită structurii tip acordeon, poate fi instalat și de către o singură persoană în câteva minute. Fără scule și eforturi mari se pot construi pavilioanele easy up oriunde și oricând. După pliere, intră ușor și în portbagajul unei mașini. Ancorarea se poate face cu greutăți de apă sau cu țăruși și paracord.
 
Depozitare
Pavilionul pliat încape în portbagajul mașinii și nu necesită loc special pentru depozitare. Se recomandă uscarea prelatei de acoperiș înainte de depozitare pentru a preveni mucegăirea.
Pavilioane easy up - photo