Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Foișor curte pliabil

Foișoare curte pliabile

  • gamă largă de culori
  • dimensiuni de la  2 x 2 m până la 6 x 3 m
  • înălțime reglabilă
  • diferite structuri disponibile
  • posibilitatea adăugării pereților laterali după necesități
  • piese de schimb disponibile pe stoc

Foisor curte pliabil
Un avantaj semnificativ al foișoarelor curte pliabile - în comparație cu foișoarele realizate din lemn, constă în mobilitatea acestora. Pot fi demnontate ușor, transportate la noua destinație și construite în doar câteva minute din nou. 

Iarna pur și simplu îl pliați și depozitați foisorul curte pliabil în pivniță. Astfel nu va ocupa inutil spațiul din grădină.


Structura
Sistemul tip foarfecă -față de cel tubular, este mai stabil și mai rezistent. Puteți alege din structuri confecționate din oțel, sau din aluminiu.  Puteți deasemenea decide, dacă doriți ca secțiunea transversală a picioarelor să fie clasic pătrată, sau foarte rezistentă hexagonală.

Structurile din oțel  sunt vopsite prin pulverizare. Pentru fiecare tip de structură avem pe stoc piese de schimb.

Montarea, demontarea și ancorarea
Foisorul curte plaibil se construiește și se pliază foarte simplu. Trebuie doar să-l prindeți de partea laterală a structurii și pur și simplu îl extindeți. Dacă doriți, puteți pune și prelate laterale. Dacă vreți, ca foișorul să fie montat pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm, să-l ancorați cu țăruși și paracord de ancorare, sau cu greutăți cu apă.

Depozitare
Pavilionul/cortul foișor curte pliabil puteți depozita în orice spațiu uscat, chiar și la temperaturi sub zero grade.