Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Foișor de grădină pliabil

Foișor de grădină pliabil

  • montare/demontare rapidă
  • după eveniment îl puteți împacheta și nu va ocupa spațiu în grădină
  • puteți să îl mutați oriunde aveți nevoie
  • este mai ieftin, decăt un foișor din lemn sau din cărămidă
  • necesită întreținere minimă 

Vă doriți un foișor de grădină dar nu aveți destul spațiu în grădină? Soluție pentru dumneavoastră vă oferă foișoarele de grădină pliabile. În doar câteva minute veți avea în grădină un adăpost care vă protejează de vânt, ploaie sau soarele de arzător, atât pe dumneavoastră, cât și pe oaspeții dvs.. Nici cea mai rea vreme nu va strica grătarul sau petrecerea cu prietenii. După eveniment îl demontați simplu și îl depozitați.


Structura

Foisoare de gradina preturi - în funcție de dimensiune și structură. Puteți alege din construcția din oțel sau din aluminiu, care cu o ancorare corespunzătoare vor face față ploii abundente, furtunii și petrecerii dezlănțuite deopotrivă.  Alegeți culoarea și dimensiunea și puteți organiza în foișorul pliabil din grădina dumneavoastră o petrecere de neuitat. Pânzele laterale se pot fixa pe acoperișul cortului cu dispozitivele de fixare velcro, astfel veți fi ascunși de privirile curioase ale vecinilor.

Montarea, demontarea și ancorarea

Și cel mai mare pavilion de grădină din oferta noastră cu mărimea de 6x3 m cu ușurință poate fi montat și demontat de către două persoane. Nu aveți nevoie de nici un fel de unelte sau de experiență. În doar câteva minute, în grădina dvs. s-a ridicat un foișor pliabil de grădină, pe care l-ați construit singur. Recomandăm să îl ancorați cu ajutorul țărușilor de ancorare, cu paracord de ancorare sau cu greutăți cu apă.

Depozitarea

Depozitarea foișorului de grădină pliabil nu este dificilă. Pavilionul demontat are doar 1,5m și cu ușurință va încăpea oriunde. Înainte de depozitare recomandăm să uscați bine prelata acoperișului pentru a preveni formarea mucegaiului.