Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

8 sfaturi pentru un super grătar

Grătarul perfect? Gândiți-vă la oaspeți, nu vă faceți griji cu privire la ploaie

Un grătar bun este o parte esențială a verii. Acest lucru dovedesc și specialitățile pregătite la grătar regulat în timpul weekendurilor. Dacă aveți și dvs. o casă, cabană sau o casă de vacanță cu grădină sau terasă, cu siguranță ar trebui să organizați din când în când petrecere de grătar. Dacă nu ați făcut acest lucru înainte sau dacă ultimul dvs. gratar a fost un dezastru, citiți sfaturile noastre despre cum să organizați un grătar unde toată lumea se va simți bine.

Planificați grătarul înainte de a face cumpărăturile

Planificați grătarul înainte de a face cumpărăturile

Un grătar bun nu începeți prin a face cumpărăturile dimineața pentru petrecerea de grătar care va avea loc după-amiază. Dacă doriți ca totul să fie perfect, planificați totul cu câteva zile înainte de eveniment. Numărul oaspeților, cantitatea de veselă (alegeți hârtie de unică folosință), decorațiuni, băuturi, este de asemenea, decent să anunțați vecinii și dacă sunteți un bărbat adevărat verificați starea grătarului. Verificați funcționalitatea și starea acestuia după ultimul gratar. Nu trebuie să fie perfect curat, dar resturile arse pe grătar nu ar arăta prea bine. Pentru siguranță verificați și prognoza meteo.

Nu vă temeți de ploaie

Pavilion grădină  3x3 din oțel

Cănd plănuiți o petrecere la grătar și doriți să invitați mai mulți oaspeți, cea mai mare problemă este să găsiți o dată potrivită pentru toți, și nici nu vine vorba să planificați o petrecere la grătar în funcție de vreme. Nici cea mai mare furtună nu ar trebui să vă oprească, deoarece distracția plănuită poate fii salvată cu ajutorul corturile. De exemplu corturile tip foarfecă, instalați în căteva minute și acest lucru va reuși chiar și un laic, sau o doamnă cu manichiură. Nici capriciile naturii nu o să vă surprindă cu aceste corturi. Puteți să le acoperiți din partea laterală, adică să acoperiți întreaga zonă, astfel încât veți fi protejați chiar și în cazul vântului. Nu sunt probleme nici atunci când vremea se schimbă în ultimul moment.

Cunoașteți gusturile oaspeților dvs.

Înainte de a merge la cumpărături, încercați să opriți egoistul din Dvs. și aflați ce gusturi și preferințe au oaspeții dvs. Desigur, dvs. sunteți regele casei și toată lumea trebuie să respecte faptul că felul principal este după alegerea dvs. Cu toate acestea, pregătiți oaspeților și preferințele lor, cu siguranță o să le faceți o bucurie. Ei vor fi fără stres, că în afara faptului că se vor distra bine vor putea mânca bine și de asemenea și aceste detalii vor îmbunătăți buna dispoziție.

Nu acordați toată atenția doar grătarului

Poate că fiecare dintre noi a avut parte deja de o petrecere la grătar unde mâncarea a fost super pregătită, însă lipsea distracția. Din păcate, aceasta este o greșeală fregventă a gazdelor. Nu subestimați aceast detaliu și nu lăsați ca atmosfera să o creeze altcineva. Da, este întotdeauna o idee bună să implicați soția sau partenera dvs, dar de obicei ea petrece mai mult timp cu doamnele prezente. Bărbații au nevoie de un bărbat între ei, deci acordați-le atenția necesară pe lăngă faptul că aveți grijă de grătar. În realitate doar câteva rețete necesită prezența dumneavoastră constantă. Deci, aveți grijă să nu uitați de  responsabilitățile dvs. față de oaspeți. Fiecare bucătar bun ar trebui, de asemenea, să servească mâncarea personal la oaspeți.

Utilizați accesoriile utile

Utilizați accesoriile utile

Și grătarul evoluează, ceea ce însemnaă că și în acest domeniu putem găsi o mulțime de gadget-uri. Cu toate acestea, pe noi nu ne interesează monitorizarea electronică a temperaturii a grătarului și altele asemenea. Mai degrabă, ne referim la lucruri practice. Puneți-vă șorțul la grătar, poate că o să vă fie puțin mai cald însă nu o să umblați printre oaspeți murdari de unsoare. De asemenea, puteți pune un vas de aluminiu sub bol sau cel puțin o folie de aluminiu. Astfel prindeți untura, care nu va picura în jăratic și nu va face fum degeaba. Utilizați, de asemenea, ustensile pentru grătar - Palete de întors, suport grătar special pentru pește sau clește pentru grătar, astfel vă simplificați munca și nici nu o să vă ardeți. De asemenea, puteți cumpăra brichete mai bune pentru evenimente importante, cel mai bine este dacă le-ați încercat în avans. Și încă un sfat bun, dacă vă deranjează insectele în timpul petreceri la grătar, puneți lămaie și lavanda în jurul grătarului și a meselor, astfel scăpați de vizitatorii nedoriți cu siguranță.

Nu uitați să consumați lichide

Nu uitați să consumați lichide

Cu toate că va suna aproape ca o blasfemie, grătarul nu este bun doar cu bere. Desigur, berea este ideală cu mâncarea la grătar, dar ar fi păcat să vă concentrați doar pe bere. Temperaturile de vară nu sunt ideale pentru consumul de băuturi alcoolice, dar nu pierdeți ocazia de a vă surprinde prietenii cu o băutură făcută acasă. Și dacă nu doriți să consumați alcool sau nu puteți, nu e nimic mai bun decât o limonadă de casă bine răcită. Este întotdeauna potrivită, deoarece chiar și berea trebuie înlocuită din când în când.

Fiți originali

Dacă aveți un suflet creativ, și dorință de experiențe originale, combinația de grădină, grătar și idei este neînduplecată. Decorați întregul spațiu. De exemplu, vă puteți gândi la un grătar tematic. O recepție medievală este o idee superbă. Grătarul perfect poate fi de asemenea intersant cănd se organizează seara/noaptea. Este îndeajuns să așezați bine făcliile aprinse + adăugați câteva ingrediente, cum ar fi decorațiunile potrivite și muzica bine aleasă, și chiar și dintr-o petrecere de grădină obișnuită poate fi un eveniment de care vă veți aminti cu prietenii mulți ani. Din nou, nimic nu vă împiedică să fiți creativi și să utilizați corturile tip foarfecă. Și ele pot contribui, de asemenea, să aveți o experiență de neuitat.

Nu uitați să oferiți oaspeților cadouri

Credem că deja luați acest lucru în mod automat, dar dacă nu, nu uitați că oaspeții trebuie recompensați la final. Din experiența proprie, știm că după gratar încă rămăne multă mâncare. Păstrați și pentru dvs, dar oferiți și oaspeților și împachetaţi mâncare pentru acasă. Ei vor fi fericiți că au primit ceva iar Dvs. veți fi bucuros că nu veți avea frigidrul doldorea.