Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

8 sfaturi pentru un grătar perfect

Grătarul perfect? Preocupați-vă de oaspeți, nu vă faceți griji din cauza vremii.

Un grătar bun este o parte esențială a verii. Acest lucru dovedesc și specialitățile pregătite la grătar în timpul weekendurilor. Dacă aveți o casă de locuit, o cabană sau o casă de vacanță cu grădină sau terasă, cu siguranță organizați din când în când petrecere cu grătar. Dacă nu ați făcut acest lucru până acum, sau dacă ultimul dvs. grătar a fost un dezastru, citiți sfaturile ce urmează ca să organizați un grătar perfect unde toată lumea să se simtă bine.

Planificați grătarul înainte de a face cumpărăturile.

Planificați grătarul înainte de a face cumpărăturile

Un grătar bun nu se începe prin a face cumpărăturile dimineața pentru petrecerea de după-amiază. Dacă doriți ca totul să fie perfect, planificați totul cu câteva zile înainte de eveniment. Numărul oaspeților, cantitatea de veselă (alegeți hârtie de unică folosință), decorațiuni, băuturi, să anunțați vecinii despre intenția dvs., și ca orice bărbat adevărat - verificați starea grătarului. Verificați funcționalitatea și starea acestuia după ultimul grătar. Nu trebuie să fie perfect curat, dar resturile arse pe grătar nu ar arăta bine. Pentru siguranță verificați și prognoza meteo.

Să nu vă temeți de ploaie!

Pavilion grădină  3x3 din oțel

Cănd planificați o petrecere la grătar și doriți să invitați mai mulți oaspeți, cea mai mare problemă este să găsiți o dată potrivită pentru toți, și nici nu vine vorba să planificați o petrecere la grătar în funcție de vreme. Nici măcar o furtună nu trebuie să vă oprească, deoarece petrecerea planificată poate fi salvată cu ajutorul corturilor. Corturile pliabile sunt perfecte în acest scop, se instalează în doar căteva minute chiar și de către doamne. Capriciile vremii nu o să vă surprindă cu aceste corturi. Puteți să atașați cu ușurință pereții laterali, puteți să creați o zonă complet izolată, astfel încât veți fi protejați chiar și de vânt. Nu va fi o problemă dacă vremea se schimbă în ultimul moment.

Să aflați preferințele oaspeților dvs..

Înainte de a merge la cumpărături, încercați să opriți egoistul din Dvs. și aflați ce gusturi și preferințe au oaspeții dvs. Desigur, dvs. sunteți regele casei și toată lumea trebuie să respecte faptul că felul principal este cel ales de dvs. Cu toate acestea, pregătiți oaspeților și preferințele lor, cu siguranță o să le faceți o mare bucurie. Vor fi mai detașați știind că pe lângă distracție vor avea și mâncare bună, iar aceste detalii contribuie enorm la reușita petrecerii.

Nu acordați toată atenția doar grătarului.

Poate că fiecare dintre noi a avut parte deja de o petrecere la grătar unde mâncarea a fost excelentă, însă lipsea distracția. Din păcate, aceasta este o greșeală frecventă a gazdelor. Nu subestimați acest detaliu și nu lăsați ca atmosfera să fie creată de către altcineva. Da, este întotdeauna o idee bună să implicați soția sau partenera dvs, dar de obicei dânsa petrece mai mult timp cu doamnele prezente. Bărbații au nevoie și ei de o gazdă printre ei, deci acordați-le atenția necesară pe lăngă faptul că aveți grijă de grătar. În realitate doar câteva rețete necesită prezența dumneavoastră constantă lângă grătar. Așadar, aveți grijă să nu uitați de  responsabilitățile dvs. față de oaspeți. Un șef bun servește personal oaspeții.

Folosiți accesoriile utile.

Utilizați accesoriile utile

Și grătarul evoluează, ceea ce însemnaă că și în acest domeniu putem găsi o mulțime de gadget-uri. Cu toate acestea, pe noi nu ne interesează monitorizarea electronică a temperaturii a grătarului, și altele asemenea. Ne referim la lucruri practice. Puneți-vă șorțul la grătar, astfel s-ar putea să vă fie puțin mai cald însă nu o să umblați printre oaspeți murdari de unsoare. De asemenea, puteți pune un vas de aluminiu sub bol sau cel puțin o folie de aluminiu. Astfel prindeți untura, care nu va picura în jăratic și nu va face fum inutil. Utilizați, de asemenea, ustensile pentru grătar - palete de întors, suport grătar special pentru pește sau clește pentru grătar, astfel vă ușurați munca și nici nu o să vă ardeți. De asemenea, puteți cumpăra brichete mai bune pentru evenimentele importante, este bine, dacă le încercați în prealabil. Și încă un sfat bun, dacă vă deranjează insectele în timpul petrecerii la grătar, puneți lămaie și lavanda în jurul grătarului și a meselor, astfel scăpați de vizitatorii nedoriți.

Nu uitați să consumați lichide.

Nu uitați să consumați lichide

Cu toate că va suna aproape ca o blasfemie, grătarul nu este bun doar cu bere. Desigur, berea este ideală pentru mâncarea la grătar, dar ar fi păcat să vă limitați doar la bere. Temperaturile de vară nu sunt ideale pentru consumul de băuturi alcoolice, dar nu trebuie să pierdeți ocazia de a vă surprinde prietenii cu o băutură făcută acasă. Dacă nu doriți să consumați alcool, nu e nimic mai bun decât o limonadă de casă bine răcită. Este întotdeauna potrivită, deoarece chiar și berea trebuie înlocuită din când în când.

Fiți originali!

Dacă aveți un caracter creativ și doriți experiențe inedite, combinația de grădină, grătar și creativitate este de necombătut. Decorați spațiul. De exemplu, vă puteți gândi la un grătar tematic. O recepție medievală poate fi o idee superbă. Grătarul poate fi perfect și dacă se organizează seara/noaptea. Trebuie doar să așezați bine făcliile aprinse + adăugați câteva ingrediente, cum ar fi decorațiunile potrivite și muzica bine aleasă, astfel chiar și o petrecere de grădină obișnuită poate fi transformată într-un eveniment de care să vă amintiți  și peste ani buni cu prietenii. De creativitatea dvs. depinde numai să utilizați cel mai bine corturile tip acordeon. Acestea pot contribui, de asemenea, să aveți o experiență de neuitat.

Nu uitați să oferiți cadouri oaspeților.

Cu siguranță faceți acest lucru în mod uzual, dar dacă nu, nu uitați, să oferiți la plecare un cadou oaspeților. Știm din experiență că după pertecerea de grătar rămâne multă mâncare. Păstrați și pentru dvs, dar oferiți și oaspeților și împachetaţi mâncare pentru acasă. Ei vor fi bucuroși pentru mâncarea primită iar dvs. nu veți avea frigiedrul umplut cu exces de mâncare.