Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Party pavilion

Pavilion pentru petrecere - party pavilion

  • structură din oțel, aluminiu sau hexagonal profesional
  • montare, demontare în câteva minute
  • 6 culori disponibile
  • ușor de transportat și de depozitat
  • protecție împotriva vântului, ploii și a solarelui

Nici o petrecere mare nu se poate face fără pavilioanele pentru petreceri. Puteți pregăti totul: de la muzică, catering, până la cel mai mic detaliu. Singurul lucru, care nu poate fi planificat, este vremea. Nu trebuie să vă faceți griji, că petrecerea pregătită cu atâta grijă va fi distrusă de ploaie,vânt sau soarele arzător. Cu pavilioanele noastre pentru petreceri, fiecare eveniment are loc. Pavilioanele noastre pentru  petreceri sunt excelente pentru toate tipurile de evenimente, nunți, sărbători de familie, evenimente corporative.

Structura

Alegeți o structură din aluminiu ușor transportabil și mai  estetic sau din oțel mai puternic. Pentru cei care caută pavilioane profesionale pentru petreceri, avem două modele hexagonale din aluminiu disponibile. Aveți nevoie de pavilione de dimensiuni diferite pentru petrecere? Nicio problemă, alegeți din varietatea de dimensiuni între 2x2m și 6x3m. Pavilioanele pot fi unite pentru a vă oferi o dimensiune și mai mare. Desigur,  prelatele lor sunt impermeabile.

Montare, dezasamblare si ancorare

Chiar și cel mai mare pavilion de 18m2 poate fi construit în doar câteva minute. Nu aveți nevoie de unelte și se poate descurca oricine. Se montează fără probleme, va intra și în portbagajul unei mașini mai mici. Alegeți culoarea și mărimea de care aveți nevoie sau alegeti un pavilion cu sigla companiei dumneavoastră, pe care îl imprimăm. Alegerea este la dumneavoastră. Aveți nevoie de ancorare pe beton sau pe asfalt? În oferta noastră veți găsi greutăți cu apă, care se amplasează foarte simplu pe picioarele  structurii.

Depozitare

Pavilionul  ocupă un spațiu minim și nu necesită condiții speciale de depozitare.

Party pavilion - photo