Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilioane

Pavilioane

  • utilizare multiplă
  • construcție solidă din oțel sau aluminiu
  • o varietate largă de dimensiuni și culori
  • piese înlocuibile
  • protecție împotriva vremii nefavorabile

Aveți nevoie de un spațiu adecvat pentru a vinde sau a promova produsele dumneavoastră? Pavilioanele vă pot oferi soluția perfectă. Cu ajutorul lor vă puteți crea spațiul adecvat în orice loc și într-un timp scurt. Cortul cel mai mic, de dimensiunile 2x2m, este ideal pentru a proteja produsele alimentare sau artizanale, pavilioanele mari de 3x6m pot fi folosite ca garaj temporar sau atelier mobil. Posibilitățile de utilizare sunt foarte vaste. Alegeți, de ce aveți nevoie.


Structura
Oțel sau aluminiu? Alegeți în funcție de scopul pentru care cumpărați pavilionul. Structura din oțel este acoperită cu un strat de vopsea anticorozivă prin pulverizare. Structura din aluminiu este mai estetic și este mai ușor, lucru apreciat în special de doamne. Toate pavilioanele au structura tip acordeon, sunt suficient de puternice și stabile.
 
Montare, demontare și ancorare
Pavilioanele pliabile au devenit deosebit de populare datorită structurii lor tip acordeon, care le permite o montare-demontare rapidă, transportabilitate și depozitare ușoară. Prelata acoperișului este impermeabilă, prelatele laterale sunt fixate de acoperiș cu scai. Ancorarea este importantă pentru a preveni deteriorarea pavilionului în cazul unui vânt puternic.

Depozitare și transport
Pavilioanele pliate nu ocupă mult spațiu și pot fi depozitate practic oriunde. Transportul se poate realiza și cu mașina personală.

Pavilioane - photo