Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion auto-moto

Pavilioane auto-moto

  • utilizare foarte vastă
  • structură din oțel sau aluminiu
  • montare/demontare rapidă
  • mobilitate, depozitare ușoară
  • varietate largă de culori
  • opțiunea atașării pereților laterali

Vă lipsește un atelier lângă casă, sau vă duceți frecvent la curse și aveți nevoie de un spațiu protejat?  Alegeți dintre pavilioanele noastre auto-moto și aveți adăpost și intimitate la îndemână pentru reparații în orice moment. Delimitați spațiul pe care îl veți dedica mașinii dvs. și vă veți ascunde de ochii curioși sau de vremea urâtă. Indiferent dacă doriți un garaj pentru mașină sau motocicletă, oferim mai multe dimensiuni. Alegeți-l pe acela care vi se potrivește cel mai bine. Vom fi, de asemenea fericiți să vă imprimăm pavilionul auto cu culorile echipei dumenavoastră pentru ca rivalilor să le fie clar cu cine au de-a face.


Structură

Decideți dumneavoastră, dacă structura să fie făcută din oțel sau din aluminiu. Prelatele pentru acoperiș sunt desigur, impermeabile. Atașați prelatele laterale pur și simplu folosind velcro cu care le agățați de acoperis. Pentru cei care doresc ceva mai mult, recomandăm modelele din aluminiu hexagonal ale pavilioanelor auto-moto. Puteți alege din mai multe dimensiuni compacte.

Montare, dezasamblare și ancorare

Pavilioanele auto-moto se construiesc rapid, în 5 minute. Montarea și demontarea pot fi făcute de către oricine, nu este nevoie de instruire prealabilă. Dacă intenționați să folosiți pavilioanele auto-moto în condiții dure, vă recomandăm să ancorați bine cortul cu țăruși sau cu greutăți.

Depozitare

Depozitarea pavilionului auto-moto nu necesită condiții speciale, nici spațiu mare. Pentru depozitare mai lungă, se recomandă uscarea prelatei pentru a preveni formarea mucegaiului.