Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion autopliabil

Pavilion autopliabil

  • montare și pliere în căteva minute
  • dimensiuni între 2x2m și 3x6m
  • construcție din oțel sau aluminiu
  • înâlțime reglabilă
  • posibilitate largă de utilizare

Dacă vă schimbați frecvent locul de muncă și doriți să aveți un acoperiș deasupra capului, pavilioanele noastre autopliabile sunt soluția ideală pentru dumneavoastră. Pavilioanele pliabile se regăsesc în oferta noastră în mărimi diferite, alegeți-l pe cel care satisface cel mai bine necesitățile dvs..Puteți să-l folosiți ca pavilion de grădină, dar și ca garaj mobil, atelier, sau stand pentru vânzări. Alegeți dimensiunea de care aveți nevoie.

Structura
Avem în ofertă mai multe tipuri de construcții de pavilioane autopliabile. Modelul de bază este din oțel vopsit  prin pulverizare. Varianta din aluminiu este mai ușoară și mai estetică. Pentru cei mai pretențioși avem în ofertă și construcții din aluminiu hexagonal de două dimensiuni - cu diametrul  hexagonal al stâlpilor de 40x40mm, respctiv de 50x50mm.

Montare, demontare și  ancorare
Chiar și pe cel mai mare pavilion autopliabil din oferta noastră de 18m2 îl veți monta și demonta în doar în căteva minute. Pliat  se poate inroduce într-o mașină personală.  Transportați simplu și îl folosiți unde doriți. Cu o ancorare adecvată, pavilioanele autopliabilel rezistă și la un vânt mai puternic sau o ploaie mai mare.

Depozitare
După pliere, pavilioanele pliabile nu ocupă mult spațiu și nu necesită condiții speciale de depozitare. Prelata de acoperiș însă recomandăm să o uscați bine. 

Pavilion autopliabil - photo