Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion cort pentru mașină

Pavilion cort pentru mașină

  • costuri mici în comparație cu costul unui garaj din cărămidă sau tablă
  • varietate largă de dimensiuni de la 2x2m până la 6x3m
  • oferă protecție împotriva ploii, zăpezii și a razelor UV
  • este portabil
  • montarea o puteți face de unul singur

Vă îngrijorează faptul, că mașina dumenavoastră este expusă efectelor nefaste ale precipitațiilor stând în ploaie, zăpadă, sau în soarele arzător? Dacă nu puteți construi un garaj, rezolvați această problemă elegant, cu ajutorul pavilioanelor pentru masina. Corturile pentru masina sunt un bun înlocuitor pentru garaje, vă protejează mașina la fel de bine, ca un garaj tradițional.  În plus, aveți avantajul protabilității: le montați acolo și atunci, unde și când aveți nevoie de ele.  Puteți să le folosiți nu numai ca garaj pentru mașina dvs., dar și ca atelier mobil, sau adăpost pentru mașini și unelte agricole.


Structura
Aveți la dispoziție mai multe tipuri de structuri. Puteți alege structură din aluminiu sau din oțel în funcție de necesitățile dumneavoastră. Pentru cei care doresc pentru mașina lor condiții luxoase, le recomandăm structurile realizate din aluminiu hexagonal.

Montarea, plierea și ancorarea
Construirea și plierea durează doar căteva minute. Fără unelte și doar de către o singură persoană poate fi construit cortul pentru mașina dumneavoastră. Prelata de acoperiș este bineînțeles impermeabilă, prelatele laterale vor proteja mașina dumenavoastră din toate părțile. Pentru ancorarea adecvată al pavilionului, alegeți din oferta noastră țărușii cu paracord sau greutățile cu apă.

Depozitare
Dacă doriți să depozitați pavilionul cort pentru mașină pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm să uscați bine acoperișul în prealabil.