Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion cu demontare rapidă

Pavilioane cu demontare rapidă

  • manipulare ușoară, montare și demontare rapidă
  • pliat nu ocupă mult spațiu, încape într-o mașină personală
  • prelata de acoperiș impermeabilă asigură protecția în orice vreme
  • construcție stabilă și solidă din aluminiu sau oțel 
  • o varietate largă de culori și dimensiuni 

Pavilionul cu montare - demontare rapidă vă oferă o arie largă de utilizare. Rapiditate, dimensiunile compacte, transportabilitate, depozitare ușoară -acestea sunt atributele principale pentru care din ce în ce mai mulți oameni folosesc aceste tipuri de pavilioane. Se pot folosi ca pavilioanele clasice pentru petrecere, pavilioane de vânzare, pavilioane de grădină, acoperirea teraselor, pentru pescuit, pavilioane pentru mașină sau atelier mobil. Posibilitățile sunt foarte multe. La alegere dimensiunile: de la 2x2m până 6x3m.


Structura
Pavilioanele cu montare rapida le avem de mai multe feluri. În afară de structura clasică din oțel și aluminiu, avem în oferta noastră și structuri hexagonale din aluminiu de înaltă calitate. Toate tipurile se construiesc foarte repede și sunt rezistente și solide.  Cu o ancorare corespunzătoare rezistă fără probleme și în condiții meteorologice nefavorabile. 

Montarea, demontarea și ancorarea
Construirea și plierea acestui pavilion cu demontare rapida este foarte simplă. Chiar și o persoană o face în doar câteva minute. Prelata de acoperiș după aplicare pe structură poate să rămână pe pavilion și după pliere. În cazul în care  doriți să închideți pavilionul, aveți la dispoziție prelatele laterale care se fixează cu velcro de prelata de acoperiș.  Doriți să ancorați pavilionul pe beton? Nici o problemă. Nu este  necesar să găuriți nimic, în ofertă avem balast cu apă, care poate fi umplut în loc de apă și cu nisip sau pietriș.

Depozitare
Înaintea depozitării pe o perioadă mai lungă a pavilioanelor cu demontare rapida, vă recomandăm să uscați bine prelata de acoperiș, ca să evitați formarea de mucegai. Nu sunt necesare condiții speciale de depozitare.