Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion cu structură tip acordeon

Pavilonul de grădină cu structură tip acordeon

  • Structură tip acordeon
  •  Diversitate de dimensiuni și culori
  •  Ușor de transportat, necesită întreținere minimă
  • Structură realizată din oțel, aluminiu sau aluminiu hexagonal de două tipuri
  • Protecție împotriva ploii, a vântului și a soarelui

Pavilioanele de grădină  pliabile devin din ce în ce mai populare. Datorită structurii lor tip acordeon, pot fi instalate în doar câteva minute, fapt ce le conferă atractivitate. Reprezintă o metodă economică de asigurare al acoperișului temporar. Pot avea cele mai diverse utilizări: de la stand pentru vânzări, până la stand expozițional, stand promoțional, cort de grădină etc.


Structura

Structura tip acordeon se regăsește în oferta noastră în mai multe dimensiuni și realizat din mai multe tipuri de materiale. Produsul de bază este fabricat din oțel vopsit prin pulverizare. Varianta fabricată din aluminiu este mai estetică. Pentru uz profesional, oferim modele din aluminiu hexagonal în doua variante. Corturile cu structură realizată din aluminiu hexagonal sunt robuste, au o durată lungă de utilizare, dar păstrează și principalele avantaje ale structurilor tip acordeon în general: sunt  ușor de transportat, de depozitat și se montează/demontează în doar câteva minute. 

Montare, demontare si ancorare

Chiar și cortul cu cele mai mari dimensiuni din oferta noastră -6x3m- poate fi montat în doar câteva minute. Pliat încape fiecare model în portbagajul unei mașini personale. Ușor de depozitat și transportat, poate fi utilizat cu ușurință ori de câte ori este nevoie. Ancorate adecvat, rezistă la vânt și ploaie deopotrivă.

Depozitare

Puteți depozita pavilionul tip acordedon în pivniță, garaj sau  în pod. Nu necesită condiții speciale de depozitare. Înainte de depozitare se recomandă uscarea pânzei de acoperiș pentru a preveni mucegăirea.

Pavilion cu structură tip acordeon - photo