Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion curte

Pavilion de curte

  • montare și demontare rapidă
  • construcția din oțel, aluminiu sau hexagonală
  • o alegere vastă de culori și dimensiuni
  • întreținerea minimă
  • posibilitatea de imprimare

Pavilioanele pentru curte au un domeniu larg de utilizare. Pavilion de petrecere, cort de catering, adapost de grădină, stand de vânzare, cort de nuntă sau promo. Când trebuie să construiți rapid acoperișul deasupra capului, pavilioanele expres pliabile sunt soluția perfectă. În plus, este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor.


Construcția
O structură solidă din oțel sau aluminiu asigură că cortul este stabil chiar și atunci când vremea nu este favorabilă. Dimensiunile compacte garantează o depozitare simplă. Prelata pe acoperiș este, desigur, impermeabilă și asigură o protecție perfectă împotriva ploii, dar și împotriva soarelui. În fața vântului, vă veți proteja cu velele laterale, pe care pur și simplu o fixați cu un fascicul de velcro la acoperișul cortului.

Montaea, demontarea și ancorarea
Datorită construcției pliabile, puteți amplasa și expune pavilioanele expres în mai puțin de 3 minute, fără a întrerupe distracția și cu un efort minim. Fără un instrument, o persoană mai puțin calificată este capabilă să pună acest pavilion. Pliat, fără probleme intră și în portbagajul unei mașini mai mici. Pentru un transport mai bun avem genți de transport. Ancorați cortul pentru a preveni deteriorarea vântului. Țărăuși de ancorare, sarcini cu apă sau cu paracord, alegeți doar sistemul de ancorare, care se potrivește nevoilor dvs.

Depozitare
Pavilionul de curte  veți depozita  simplu în garaj sau în pivniță.