Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de expoziție

Pavilioane de expoziție

  • posibilitatea imprimării la comandă
  • structură din oțel sau aluminiu
  • montare, demontare rapidă, fără unelte
  • transportabilitate, depozitare ușoară
  • o varietate largă de dimensiuni, care pot fi unite pentru a crea spațiul de mărimea necesară

Pavilioanele de expozitie sunt o modalitate excelentă de a atrage atenția. Participați des cu produsele dumneavoastră la expoziții, conferințe sau alte evenimente? Alegeți din oferta noastră și veți dispune de spațiul perfect pentru a expune orice. Aveți nevoie de spațiu mic sau de dimensiune regală? În oferta noastră avem pavilioane de expoziție de la 2x2m până la 6x3m.


Structura

Una din structurile din oțel, aluminiu sau hexagonal va satisface cu siguranță nevoile dumneavoastre. Elementele componente ale structurii sunt legate printre ele prin înșurubare, astfel în caz de deteriorare puteți să schimbati orice piesă chiar și dumneavoastră fără probleme. Structura cortului variază și în funcție de secțiunea transversală a picioarelor de sprijin, care poate fi pătratul clasic sau cea hexagonală.

Montarea, dezasamblare și ancorare

Avantajul tuturor structurilor tip acordeon/foarfecă este  construirea foarte rapidă. Puteti să-l montați în 5 minute. Pavilionul de expozitie este ultra portabil. Puteți să-l transportați și să-l țineți în siguranță în mașina dumneavoastră personală pentru perioade lungi de timp fără a ocupa mult spațiu. Ancorați corect pavilionul pentru a preveni deteriorarea.

Depozitare

Depozitarea pavilionului de expoziție este nemaipomenită. După strângere vă va lua puțin spațiu și nu necesită condiții speciale.

Pavilion de expoziție - photo