Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de familie

Pavilion de familie

  • Protecție împotriva vremii nefavorabile
  • Ușor de transportat
  • O varietate largă de dimensiuni și culori
  • Structură solidă din oțel sau aluminiu
  • Piese de schimb 
  • Utilizare vastă

Dacă mergeți des cu familia sau prietenii în natură, sau dacă doriți doar să aveți un loc unde puteți sta cu familia în grădină, pavilioanele de familie reprezintă o soluție excelentă. Marele lor avantaj este mobilitatea, în locații diferite îi puteți găsi diverse utilizări. Poate fi adăpostul de care aveți nevoie când faceți un grătar în natură sau când organizați o petrecere cu prietenii, dar poate fi și acoperișul deasupra nisipului în care se joacă copii dvs. Oferă acoperișul necesar deasupra capului, crează o umbră plăcută sau protejează împotriva ploii, astfel momentele plăcute petecute împreună cu familia nu vor fi întrerupte de  vremea rea.

Structura

Structura este foarte solidă și aveți posibilitatea de a alege între oțel și aluminiu. Un mare avantaj este dimensiunea pavilioanelor pliate - intră în portbagaj fără problemă chiar și în mașini mai mici, astfel le puteți lua cu dumneavoastră oriunde. Alegeți culoarea și accesoriul opțional și orice eveniment de familie poate avea loc într-un mediu plăcut, în paviloanele pentru familie.

Montare, dezasamblare și ancorare

Asamblarea  unui pavilion pentru familie este foarte simplă. Chiar și o persoană cu experiență minimă îl poate monta în câteva minute. Fără vreun instrument, femeile vor putea, de asemenea, să-l instaleze.  Pentru a-l menține pe loc cât mai mult timp posibil, cortul pentru familie trebuie ancorat corespunzător. În oferta noastră veti găsi țăruși de ancorare, paracord și greutăți cu apă.

Depozitarea

Atunci când depozitați pavilionul de familie pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm ca prelata acoperișului să fie bine uscată pentru a preveni deteriorarea.

Pavilion de familie - photo