Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilonul de grădină pliant

  • Design pliant cu descompunere extensibilă
  •  O selecție largă de dimensiuni și culori
  •  Ușor de transportat cu o întreținere minimă
  • Oțel, aluminiu și profi
  • Protecție împotriva ploii, a vântului și a soarelui

Pavilioanele de grădină  pliante devin din ce în ce mai populare. Mai ales pentru designul lor pliant, mulțumită căruia aranjamentul și compoziția standului pliant durează doar câteva minute. În plus, aceasta este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru acoperire temporare. Utilizarea pavilioanelor de grădină este diferită - un stand de vânzare, cort de grădină, cort de petrecere, cort promoțional etc

Construcția

Avem  construcție pliantă  în mai multe modele. Designul de bază este din  oțelul cu o acoperire de iun strat de vopsea cu pulbere. Versiunea din aluminiu este mai plăcută și mai ușoară din punct de vedere estetic. Pentru cei mai pretentioși, oferim modele de aluminiu hexagon in doua variante - cu o sectiune transversală a piciorului. Aceste corturi au o durata de viata mare și in ciuda constructiei masive nu au pierdut cele mai mari beneficii ale corturilor pliante - mobilitate, ușurinta si depozitarea ușoară.

Montare , dezasamblare si acorare

Chiar și cel mai mare cort de  autoasamblare din gama noastră de 6x3 metri va fi  extins și pliat  doar în câteva minute. Fără utilizarea de instrumente, cu un efort minim. Adunat va  intra în porbajajul fiecărei mașini. Pur și simplu înfășurați-l și utilizați-l de câte ori aveți nevoie. Cu ancorare potrivita, corturile pliante sunt rezistente pe vânt si ploaie.

Depozitarea

Puteți depozita pavilionul oriunde în pivniță, garaj sau  în pod. Nu necesită măsuri speciale. Recomandăm ca pânza acoperișului să fie bine uscată pentru a evita mucegaiul.

6 culori disponibile6 culori disponibile
înmânare rapidăînmânare rapidă
Ieftine  și profiIeftine  și profi
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimarea coloratăImprimarea colorată