Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de grădină pliabil

  • montare/demontare rapidă
  • după eveniment îl puteți împacheta și nu va ocupa spațiu în grădină
  • puteți să îl mutați, oriunde aveți nevoie
  • rezolvarea este mult mai accesibilă financiar, decăt un pavilion construit sau  de lemn
  • dificultate în intreținere minimă, în comparație cu alte pavilione

Vă doriți un paviiion de grădină dar nu aveți destul spațiu în grădină?Rezolvarea pentru dvs. este pliabilul pavilion de grădină. În doar câteva minute veți avea în grădină construit un adăpost de grădină, unde o să puteți să vă feriți de soare, de ploaie sau de vântul neplăcut,dvs. și oaspeții voștrii. Nici cea mai rea vreme nu va strica grătarul sau întâlnirea cu prietenii. După eveniment cu ușurință îl demontați și îl depozitați.

Construcția

Vă puteți alege din construcția de oțel sau de aluminiu, care cu ancorarea bună va face față vântului puternic, furtunii sau petrecerii dezlănțuite. Alegeți-vă culoarea și dimensiunea și deja mâine, poate fi, datorită pavilionului pliabil de grădină, în grădina voastră o petrecere de neuitat. Pânzele laterale se pot fixa pe acoperișul cortului cu dispozitivele de fixare velcro, și astfel veți fi ascunși de privirile curioase ale vecinilor.

Montarea, demontarea și ancorarea

Și cel mai mare pavilion de grădină din oferta noastră cu mărimea de 6x3 m cu ușurință îl pot demonta două persoane. Nu aveți nevoie de nici un fel de ustensile sau de experiență. În doar câteva minute, în grădina dvs va crește un pavilion de grădină, pe care l-ați construit singur. Recomandăm să îl ancorați cu ajutorul acelor de ancorare, curelelor sau a greutăților cu apă.

Depozitarea

Depozitarea nu este dificilă. Pavilionul demontat are doar 1,5 m și cu ușurință va încăpea oriunde. În sezonul rece recomandăm să uscați bine acoperișul pavilionului.

6 culori disponibile6 culori disponibile
înmânare rapidăînmânare rapidă
Ieftine  și profiIeftine  și profi
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimarea coloratăImprimarea colorată