Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de grădină

  • montare și demontare rapidă
  • se transportă și depozitează  ușor
  • o alegere vastă de dimensiuni și culori, posibilitatea de a combina culorile
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o o protecție perfectă împotriva timpului nefavorabil
  • o construcție solidă din oțel, aluminiu  și profi hexahonală

Pavilionul de grădină devine din ce în ce mai popular. Principalele avantaje ale pavilioanelor de rrădină includ asamblarea și demontarea ușoară, portabilitatea și depozitarea. O singură persoană  se descurcă la construirea pavilionului cu orice dimensiune. Pavilioanele de grădină au o utilizare foarte vastă, fie ca un stand de vânzări, pavilion de grădină, pavilon pentru mașină și multe altele. Posibilitatea de a folosi acest pavilon sut  foarte multe. La alegre în dimensiuni de la 2x2 la 6x3 m.

Construcția

Oferim pavilioane de grădină în diverse tipuri construcții. Construcția clasică de oțel sau aluminiu se numără printre cele mai bine vândute. Pentru cei mai exigenți, avem hexagoane din aluminiu de înaltă calitate. Toate tipurile de construcții sunt ușor de descompus, durabile și solide. Atunci când este bine ancorată, va rezista la condițiile meteorologice dure fără probleme.

Montarea, demontarea și ancorarea
Pavilioanele de grădină pliabile se caracterizează prin manipularea ușoară a acestora. Instalarea și dezasamblarea pot fi efectuate de o persoană mai puțin calificată în câteva minute. Cu ușurință se descurcă  cu manipularea la acest pavilion și  femeile. Prelata de pe acoperiș după prima montare pe structură poate să rămână fixată la cort și la depozitare. Dacă doriți să închideți cortul, sunt disponibile vele laterale, care sunt fixate pe acoperiș cu fermoar de tip velcro. Aveți posibilitatea să ancorați pe beton prin intermediul sarcinilor de apă, în suprafețele  de teren moale se ancorează folosind țărăuși și paracord de străngere.

Depozitarea
Pavilioanele de grădină nu necesita o depozitare specială. Prelata de acoperiș vă recomandăm să o uscați foarte bine înainte de o depozitare mai înedelungată.

 

 

6 culori disponibile6 culori disponibile
înmânare rapidăînmânare rapidă
Ieftine  și profiIeftine  și profi
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimarea coloratăImprimarea colorată