Tel.: +40 741 456 746
Expodom.ro
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Cort de grădină cu sistem de deschidere tip acordeon

  • montare și demontare rapidă
  • se transportă și se depozitează  ușor
  • gamă vastă de dimensiuni și culori, posibilitatea de a combina culorile
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o protecție perfectă împotriva timpului nefavorabil
  • construcție solidă din oțel, aluminiu  sau aluminiu hexagonal 

Cortul de grădină devine din ce în ce mai popular. Principalele avantaje ale pavilioanelor de grădină includ asamblarea și demontarea ușoară, portabilitatea și depozitarea. Chiar și o singură persoană se descurcă cu montarea oricărui pavilion. Corturile de grădină au o utilizare foarte vastă: ca stand de vânzări, pavilion de grădină, pavilion pentru mașină și multe altele. În funcție de scopul utilizării, dimensiunea poate fi de la 2x2m până la 6x3 m.

Construcția

Oferim pavilioane de grădină cu diverse tipuri de construcții. Construcția clasică din oțel sau aluminiu se numără printre cele mai căutate. Pentru cei mai exigenți, avem construcții hexagonale din aluminiu de înaltă calitate. Toate tipurile de construcții sunt ușor de montat și demontat, durabile și solide. Atunci când este bine ancorată, va rezista la condițiile meteorologice dure fără probleme.

Montarea, demontarea și ancorarea
Corturile de grădină pliabile cu sistem de deschidere tip acordeon se caracterizează prin manipularea ușoară. Montarea și demontarea pot fi efectuate și de o persoană mai puțin calificată în câteva minute. Cu ușurință se descurcă cu manipularea acestui tip de pavilion și femeile. Prelata de pe acoperiș după prima montare pe structură poate să rămână fixată la cort și la depozitare. Dacă doriți să închideți cortul, sunt disponibile pereți laterali, care sunt fixate de acoperiș cu închidere de tip velcro. Aveți posibilitatea să ancorați pe beton cu ajutorul balastului cu apă, pe suprafețele de teren moale se ancorează folosind țăruși și paracord de ancorare.

Depozitarea
Corturile de grădină nu necesită un loc special pentru depozitare. Recomandăm să uscați bine prelata de acoperiș înainte de o depozitare mai îndelungată.

 

 

6 culori disponibile6 culori disponibile
Livrare rapidăLivrare rapidă
Ieftine  și profesionaleIeftine  și profesionale
Piese de schimbPiese de schimb
Imprimare coloratăImprimare colorată