Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de nuntă

Pavilioane de nuntă

  • soluție avantajoasă din punct de vedere financiar
  • poate fi montată o podea, pot fi adăugate decorațiuni florale, sisteme led de iluminare
  • o gamă largă de dimensiuni, care pot fi combinate împreună pentru a avea la dispoziție spațiul de mărimea dorită
  • după nuntă un pavilion nunți poate fi utilizat ca pavilion de grădină

Visați la o nuntă netradițională și romantică? Organizați nunta în aer liber! Pavilioanele noastre de nunta vă stau la dispoziție pentru ca să le amenajați pentru oaspeți și să creați în ele o atmosferă de vis. Pavilioanele pentru nuntă pot fi utilizate în cele mai diverse moduri. Creați un vestiar, o sală de mese oriunde doriți. Experiența de neuitat a nunții domneavoastră va fi și mai intensă dacă tipăriți pe pavilionul de nuntă numele mirelui și miresei.


Construcția

În ofertă avem modele din oțel, aluminiu sau hexagonale în diverse dimensiuni. Alegeți dintre pavilioanele noastre de nuntă dimensiunea de care aveți nevoie și oferiți oaspeților dumneavoastră o experiență de neuitat în aer liber. Prelata impermeabilă garantează o protecție perfectă împotriva ploii, vântului și a soarelui.

Montarea, dezasamblare si ancorare

Cu construirea pavilionului pentru nuntă nu veți avea nici o problemă. Se vor descurca și cei mai puțini îndemânatici invitați la nuntă și montarea va fi o distracție.  Pavilionul se montează în mai puțin de 5 minute și cu o ancorare bună, nu trebuie să vă faceți griji că va trebui să fugeți după pavilion pe deal.

Depozitare

Pavilioanele de nunta ocupă spațiu puțin și nu necesită condiții speciale pentru depozitare. Recomandăm ca prelata să fie bine uscată înainte de depozitare.

Pavilion de nuntă - photo